Laatuvaatimuksena erinomaisuus ja ympäristöarvot

RALA-pätevyys, FSC-sertifikaatti ja GBC Suomi ry

RALA –pätevyys

RALA –pätevyys on todistus yrityksen vastuullisuudesta, luotettavuudesta ja ammattitaitoisesta toiminnasta. Novosan luo ensiluokkaisia WC-tilakokemuksia, jotka muuttavat ihmisten käsitystä julkisista vessoista ja lisäävät WC-tilojen arvostusta.

Novosan on ensiluokkaisten WC-tilojen moniosaaja. Vessaosaamisemme muodostuu laadukkaasta designista, ekologisista ratkaisuista ja käytännöllisestä toteutuksesta. Kannamme vastuun myös työstämme pitkäikäisenä kumppanina – meillä on reilu meininki aina alusta loppuun. RALA-pätevyys on myönnetty Novosan Oy:lle vuonna 2016. RALA-pätevyyden myöntää riippumaton arviointilautakunta.

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia. Novosanilla työskentelee upea osaajien joukko, joka tarjoaa erikoisosaamistaan niin tuotteisiin, suunnitteluun kuin huoltoon liittyen. Vessatiimimme palvelee täydellä sydämellä ja tarjoaa parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiseen vessahätään.

RALA-pätevyys kertoo, että yrityksen:

  • Tilaajavastuulain edellyttämät vaatimukset täyttyvät.
  • Tekninen osaaminen ja resurssit ovat todennettu. Arvio perustuu referenssikohteisiin sekä henkilö- ja kalustoresursseihin.
  • Vastuuvakuutukset ovat kunnossa.
  • Tilinpäätöstiedot täyttävät lainsäädännön vaatimukset

FSC-sertifikaatti

FSC:n tavaramerkkilisenssi kertoo tuotteiden vastuullisuudesta. Vastuullisuus Novosanilla näkyy valikoimamme saniteettituotteissa, WC-suunnittelussa ja yhteistyöhön valikoituneissa kumppaneissa. FSC-merkki hygieniatuotteissamme takaa tuotteen valmistuksessa käytettyjen raaka-aineiden olevan peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Novosanin WC-tuotevalikoman BlackSatino-pehmopaperituotteille on myönnetty tunnustetut European Ecolabel- sekä FSC-recycled quality -ympäristömerkit. Riittoisat ja imukykyiset Satino Comfort-pehmopaperit ovat taatusti edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto julkiseen WC-tilaan.

Green Building Council Finlandin jäsen (GBC Suomi ry)

Toimintaamme on alusta asti ohjannut ekologisuus. Suosimme ympäristöystävällisia tuotteita ja panostamme kestäviin ratkaisuihin. Meille on tärkeää, että pystymme löytämään kokonaisvaltaisesti oikeat ratkaisut asiakkaan saniteettitiloihin, jotka toimivat hyvin myös pitkällä tähtäimellä.
Edistämme kiertotaloutta ja suhtaudumme asioihin kehitysmyönteisesti ja innovatiivisesti. Olemme FIGBC:n jäseninä sitoutuneita rakennetun ympäristön toimintakäytäntöjen kehittämiseen, ilmastonmuutoksen hillitsemiseen sekä kiertotalouden edistämiseen​.

Tiesitkö, että?

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien WC-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti. Tutustu myös Novosan huolenpitosopimukseen ja huoltopalveluihin.

Avainsanatsaniteettitila, vessa paperi, vessapaperi, WC-tila, ympäristömerkki