Miten vedetön Urimat-pisuaari toimii?

Vessakontin miesten-WC:n seinään on asennettu valkoiset Urimat-pisuaarit ja väliseinät.

Miten vedetön Urimat-pisuaari toimii?

Urimat-pisuaarit ovat kosketusvaipaita sekä erittäin käyttäjäystävällisiä ja hygieenisiä. Pisuaarin selkeälinjainen muotoilu kerää nesteen ja ohjaa sen nopeasti alas fysiikalla toimivan, ilmatiiviin MB Active Trap -hajulukkojärjestelmän läpi viemäriin. Urimat-pisuaarin hajulukkojärjestelmä takaa sen, etteivät viemärikaasut pääse kuormittamaan WC-tilaa pahalla hajulla.

Pisuaarien mikrobiologinen puhdistus

Urimat-pisuaarien pintamateriaali on tasainen, jolloin neste valuu pisoaarin läpi nopeasti. Novosan Urimat-pisuaarin pohjalla (hajulukon pinnassa) on MB-ActiveCube-saniteettikiveä. Pisuaarien mikrobiologinen puhdistus perustuu hajulukon MB-ActiveCube-saniteettikivestä irtoaviin bakteereihin. Virtsa vapauttaa kivestä bakteereita, jotka syövät epäpuhtauksia pisuaarien pinnalta ja myös putkistosta. Työnsä tehtyään bakteerit kuolevat tai vetäytyvät takaisin itiöasteelle.

MB-ActiveCleaner –puhdistusaine

MB-ActiveCleaner –puhdistusaine on jokaisen tilan puhdistustuote ja se sopii kaikkiin siivousalan tarpeisiin ja kaikille pinnoille. Mikrobiologisella menetelmällä toimiva, ph-neutraali puhdistusaine poistaa tehokkaasti likaa, pieniä kalkki- ja saippuajäämiä WC-tilan pinnoilta ja WC-kalusteista. Puhdistusaine ehkäisee myös tehokkaasti kertymien syntymistä. MB-ActiveCleaner poistaa orgaanisen aineen hajotessa syntyvät epämiellyttävät hajut kaikkialta mihin tuotetta käytetään. Puhdistusaine sopii jokaiseen vessaan, mutta erityisen hyvin MB-ActiveCleaner sopii raskaasti kuormitetun yleisö-WC:n puhdistukseen, hajunpoistoon ja ylläpitoon.

MB-ActiveTrap -hajulukkojärjestelmä

MB ActiveTrap -hajulukkojärjestelmän toimintaperiaate perustuu fysiikkaan. Ilmatiivisjärjestelmä pitää tehokkaasti hajut siellä missä pitää: viemärissä.

  • Hajulukon sisällä on saniteettikivi, eli MB ActiveCube, joka sisältää samaa bakteerikantaa kuin pesuaine MB ActiveCleaner.
  • Hajulukko on vaihdettava noin 7500:n käyttökerran jälkeen.
  • MB ActiveCleaner poistaa orgaanisen aineen hajotessa syntyvät epämiellyttävät hajut kaikkialta mihin tuotetta käytetään. Vaikutus perustuu mikrobiologiaan ja tuote on ph-neutraali.

Mielessä veden säästäminen?

Makeaa, puhdasta vettä on Suomessa tarjolla paljon eikä veden saatavuus ole täällä pullonkaula. Suomalaisten yritysten tuleekin kiinnittää huomiota muihin asioihin kuin pelkkään absoluuttiseen vesijalanjälkeen. Puhtaan veden säästäminen auttaa vähentämään energiankulutusta, kun veden pumppaamiseen kuluva energia vähenee ja jätevettä on käsiteltävänä vähemmän. Päämääränä Suomen olosuhteissa tulee olla puhtaan hanaveden kulutuksen vähentäminen kotimaassa. Vedetön pisuaari on tehokas tapa säästää vettä – yksi Urimat säästää vettä keskimäärin 100 000 litraa vuodessa. Lisäksi se on käytössä miellyttävä ja hygieeninen.

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien WC-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti.

Avainsanatpisuaari, saniteettitila, urimat pisuaari, vedetön pisuaari