WC-kalusteet ja tarvikkeet - Novosan

Hyvä vessa, parempi
asiakaskokemus

Vessojen asiantuntijana tarjoamme myös markkinoiden parhaat tuotteet. Laatu ja ympäristöystävällisyys on meille sydämen asia – niistä emme tingi. Valikoimamme on huolella ja harkiten koostettu, ja se sisältää ainoastaan sellaisia tuotteita, jotka olemme itse todenneet erinomaisiksi niin suunnittelijoina, urakoitsijoina, huoltajina kuin käyttäjinä.

Avaa Oma-tili verkkokaupassamme ja hyödynnä 10% alennus pisuaarien oheistuotteista (hajulukot, pesuaineet ja siivoustarvikkeet) sekä hygieniatuotteista (WC-ja käsipaperit, saippuat ja desinfiontiaineet). Kuponkikoodi FMU9S6Z voimassa 15.10.2021 asti.

Lastenhoitopöydät täyttivät kaikki odotuksemme. Pinnat ovat helposti puhdistettavat, pöytä on helppo käyttää ja myös esteettisesti kaunis. Käyttökokemuksellamme tiedän, että valinta Novosan TimKid -lastenhoitopöytien osalta osui nappiin.
- Lasten- ja nuortensairaalan toiminnallinen projektipäällikkö Kirsi Arvonen, TAYS-

Asiakkaasta huolehditaan ja soitellaan säännöllisin väliajoin, mikäli olisi tarvetta tarvikkeille. Erinomaisen hyvää palvelua ja jälkimarkkinointia. Kyseessä ovat tuotteet, joita emme itse varsinaisesti käyt, vaan ulkoinen palveluntuottaja. Tuotteet ovat muutenkin riittoisia ja tilausvälit pitkiä, siksi helposti saattasivat tilaukset unohtua.
- Harri Suominen, Turun Osuuskauppa, Turku -

Etkö löytänyt etsimääsi?
Me vessa-asiantuntijat löydämme sen sinulle.

Ota yhteyttä