Jokainen vessa tarvitsee myös huolenpitoa.

Huoltotiimimme on erikoistunut julkisiin vessoihin ja taitaa kaiken tarvittavan WC-tilojesi ylläpitoon. Mikä parasta: aidosti palveleva asenne ja selkokielinen raportti kuuluvat pakettiin. Säännöllinen huolenpitosopimus varmistaa, että vessasi kunto on ammattilaisten käsissä ja vessasi palvelee ongelmitta jatkossakin.

Tilaa putkimies

LV-työt ja kalusteasennukset.
Viemärihuollot, -kartoitukset ja kuvaukset.

Kaipasipa WC-tilasi letkun vaihtoa, kalusteasennusta, saneerausta tai jotain siltä väliltä – huollamme ja korjaamme vessasi kuntoon tuota pikaa.
Avaamme tukokset, tukimme vuodot, huuhtelemme putket ja selvitämme viemäreihin liittyvät haasteet aina hajuhaitoista rakenteellisiin ongelmiin.

Lue lisää painehuuhtelusta

WC-tilojen kuntokartoitukset.

Säännöllinen tarkastus on helppo keino varmistaa, että asiakasvessasi palvelevat hyvin ja pitkään. Kuntokartoituksen avulla saat selkeän kuvan vessojesi tilasta ja ehdotuksen mahdollisista huoltotöistä. Mikä parasta, raportti on helposti ymmärrettävä muillekin kuin alan ammattilaisille.

Tilaa kuntokartoitus

Pidämme huolta vessoistasi,
jotta voit pitää huolta asiakkaistasi

Julkiset WC-tilat ovat kovassa käytössä ja siivouksen ohella niitä on syytä huoltaa säännöllisesti. Vessojen asiantuntijoina saat meiltä niin huoltopalvelut kuin WC-suunnitelmat ja tuotteet.

Tutustu WC-tuotteisiimme

Kiitos vielä hyvästä ja tehokkaasta työstä. Ei ihme, että ongelmia on pisuaarien kanssa ollut koko kevään ajan. Ihmetystä aiheuttaa, kuinka putkimies ei ole saanut niitä auki. Jatkossa soitellaan kyllä teille, jos ongelmia ilmenee.
- Katariina Nopanen, Ravintolapäällikkö, McDonald’s Lielahti -

Haluan lähettää suuren suuret kehuni ja kiitokseni asentajille! Mieletöntä toimintaa! Pysyin ajantasalla ja olin hyvin luottavaisin mielin, että homma tulee kuntoon täksi aamuksi. Niin kuin tulikin. KIITOS! :)
- Ramona Ovaska, Tapahtumakoordinaattori, Bajamaja- ja Tapahtumapalvelut, Lassila&Tikanoja -

Asentaja teki työn kiitettävästi. Kysyi alussa tarpeelliset tiedot ja suoritti sen jälkeen työn rivakasti. Siivosi omat jäljet ja työn jälki oli hyvää. Täydet pisteet. Aion suositella teitä eteenpäin.
- Tuomas Tervonen, Kiinteistöpäällikkö, Golden Resort Ravintola Piazza -

Jätä vessahuolesi meille!
Haluatko lisätietoa huolenpitopalveluistamme
vai onko vessahätäsi akuutti?

Ota yhteyttä