MB Active Trap –hajulukot - Novosan
Novosan Urimat

MB Active Trap –hajulukot

4307-1

89.28 3 707.60 

Poista
Määrä

Tuotteen toimitukset ovat tilapäisesti pitkittyneet materiaalitoimituksissa esiintyneiden viiveiden vuoksi. Tilausten toimitukset tapahtuvat arviolta 9.11. ja siihen mennessä saadut tilaukset käsitellään luonnollisesti ensimmäisenä. Tämän jälkeen tuotteen saatavuus myös normalisoituu. Pahoittelemme toimituksien hetkellisiä pitkittymisiä!

Hajulukon vertikaalinen kalvotekniikka päästää nesteen läpi, jonka jälkeen se muodostaa ilmatiiviin sinetin, eivätkä viemärikaasut pääse kuormittamaan tilaa hajuhaitoilla. Hajulukkoon integroitu mikrobiologinen saniteettikivi (MB Active Cube) parantaa järjestelmän hygieniaa. Saniteettikivi sisältää bakteerikantoja, jotka hitaasti liuetessaan käyttävät orgaanista likaa ravinnokseen, hoitaen ja huoltaen samalla laitteita sekä putkistoa.MB Active Trapin päällä on nesteen ohjaava kolmiväyläinen tekniikka, joka optimoi hajulukon elinkaarta. Saniteettikiven alla on punainen aluslevy, kiven kuluttua pois, tämä punainen aluslevy tulee näkyviin merkiksi että hajulukko on vaihdettava uuteen.

 

Lue lisää

Tuotetiedot

Malli

MB ActiveTrap, MB ActiveTrap Ceramic, MB ActiveTrap Universal, MB ActiveTrap-L (large), MB ActiveTrap-S (small)

Myyntierä

VAIN LARGE 48 kpl, 2 kpl, 6 kpl, 96 kpl

Design

Vedettömien Urimat-pisuaarien MB Active Trap -hajulukkojärjestelmä toimii fysiikan ja mikrobiologian avulla. Järjestelmä on hyvin ainutlaatuinen ja patentoitu. Hajulukot ovat mallikohtaisia. Patentoidun MB Active Trap –hajulukkojärjestelmän ansiosta laitteiden hoito ja huolto on helppoa sekä huoletonta. Pitkälle kehitetty sulkujärjestelmä on perusta toimivuudelle. Hajulukkoon integroitu mikrobiologinen saniteettikivi (MB Active Cube) parantaa järjestelmän hygieniaa. Saniteettikivi sisältää bakteerikantoja, jotka hitaasti liuetessaan käyttävät orgaanista likaa ravinnokseen, hoitaen ja huoltaen samalla laitteita sekä putkistoa.

Lataukset

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi