Automaattihanat korkean hygieniatason kohteisiin

Automaattihanat erityisen hygieniatason vaativissa kohteissa

Käyttäjäryhmät huomioiva tilasuunnittelu ja oikein valitut tuotteet ovat tärkeimmät lähtökohdat hygieeniseen, toimivaan ja turvalliseen työympäristöön.

Conti+ ultra Expert – automaattihanat sairaalan ja terveydenhuollon ammattilaisille

Automaattihana on sairaaloissa ja muissa terveydenhuollon kohteissa se kaluste, jota käyttävät kaikki ryhmät – lääkärit, hoitajat, potilaat ja vierailijat.
Influenssa, korona- ja norovirus – siinä on esimerkiksi kolmen suora, joita emme halua kohdata kotona tai saatikka sairaalassa. Käsihygienia on tärkeässä roolissa sairaalainfektioiden torjunnassa ja näin myös laadukkaat tuotevalinnat edistävät tilojen hygieniaa ja turvallisuutta.

Sosiaali- ja terveyssektorilla käytetään nykypäivänä yleisesti kosketusvapaita hanoja ja hyvästä syystä. Kosketusvapaat hanat vähentävät pinta-alaa, jonka välityksellä bakteerit leviävät esim. sairaaloiden leikkaussaleissa tai potilashuoneiden hanoissa. Conti+ ultra Expert-hanat eroavat perinteisistä kosketusvapaista malleista niiden innovatiivisen suunnittelun, energiatehokkuuden, käytettävyyden ja ominaisuuksiensa ansiosta. Hanat soveltuvat korkean hygieniatason kohteisiin kuten sairaaloihin, lääkärikeskuksiin ja muihin terveydenhuollon yksiköihin – kohteisiin, joissa tartuntojen ja epäpuhtauksien leviämisen estäminen on ensiarvoisen tärkeää.

 • Täysin kosketusvapaa
 • Bakteereja hylkivä materiaali ehkäisee tehokkaasti mikrobien kasvua ja lisääntymistä hanan pinnalla
 • Lähes saumaton ja virtaviivainen muotoilu tekee hanasta helposti puhdistettavan ja hygieenisen sekä vähentävät entisestään mikrobien kertymiselle alttiita kohtia


Korkea Conti+ ultra Expert GH10 – hanamalli tuo lisätilaa ja liikkuvuutta käsienpesuun.

Turvallinen ja käyttäjäystävällinen hana terveydenhuollon yksiköihin

Conti+ ultra Expert -hanan LCD-näyttö näyttää veden lämpötilan ja virtausajan käyttäjälle. Veden lämpötilan ja käsienpesun pituuden voi ohjelmoida näytölle, joten käsienpesun kestoa ei tarvitse miettiä, vaan sekuntilaskuri näyttää tämän käyttäjälleen. Esimerkiksi leikkaussalissa käsienpesun pituuden saa näin määritettyä tarkkaan optimaaliselle, hygienian vaatimalle tasolle. Käsienpesu on vaivatonta – sopivan lämpöinen vesi valuu luontevasti alas hanasta käsiin – ilman kosketusta.

Sairaalakalusteiden on oltava laadukkaita ja erilaisten toiminnallisuus- ja hygieniastandardien mukaisia. Conti+ ultra -hanan laminaarisuuttimen erityisen hygieeninen vedenvirtaus perustuu siihen, että veteen sekoittuu hyvin pieni määrä ilmaa ja näin myös bakteereita ilmasta. Hanaan on aktivoitavissa automaattinen hygieniahuuhtelutoiminto – hana huuhtelee itse itsensä, estäen lian ja saostumien kertymisen.

Sairaalahenkilöstölle työergonomia on tärkeää sillä samat liikeradat toistuvat usein päivittäisessä työssä. Korkea Conti+ ultra Expert GH10 – hanamalli tuo lisätilaa ja liikkuvuutta käsienpesuun. Valittavana myös kohteen mukaan matalampi malli GM10.

 • Laminaarivirtaus
 • Veden lämpotilan näyttö
 • Käsienpesun pituuden ohjelmointi aikalaskurilla
 • Hygieniahuuhtelutoiminto

Erittäin helppo huollettava ja energiaa säästävä automaattihana

Energiatehokkuus on tärkeä aspekti julkisen ja yksityisen terveydenhoidon hankkeissa. Sairaalat ovat avoinna ympäri vuorokauden – laitteet, toiminta, valaistus ja lämmitys kuluttavat suuren määrän energiaa. Oikeilla valinnoilla voidaan säästää huomattavasti energiaa ja kuluja. Conti+ ultra on automaattihanojen saralla markkinoiden energiatehokkainta kärkeä.

Energiansäästön lisäksi hana pienentää huomattavasti huoltokuluja. Hanan huolto sujuu käden käänteessä – tekniikka ja koneisto löytyvät hanan päältä avattavan kannen alta. Hanaa ei tarvitse irrottaa altaasta tai allastasosta ja huoltoon tarvitaan vain yksi työkalu. Vedentulo katkaistaan nopeasti kiertämällä hanan venttiilimoduulia (TwistStop). Allashanaan voi valita energianlähteeksi verkkovirran tai pariston. Conti+ ultra-hanan expert versiossa on perusenergianlähteen lisäksi aina myös aurinkopaneeli, joka tuottaa energiaa keinovalosta. Aurinkopaneelin tuottamaa energiaa käytetään kannen näytölle sekä hanan infrapunasensorille, mikä pidentää hanan paristokäyttöisen version paristojen käyttöikää jopa kahdeksaan vuoteen.

 • Säästää vettä 70%
 • Säästää energiaa
 • Aurinkopaneelin kanssa paristojen käyttöikä jopa 8 vuotta
 • Helppo huoltaa – huoltoon tarvitaan vain yksi 2,5 mm-kuusiokoloavain
 • Ei pitkiä käyttökatkoja


Vedensäästö – tavallinen hana 0 % – itsesulkeutuva hana 55 %  – Conti+ ultra -automaattihana 70 %

Novosan on julkisten saniteettitilojen ja lastenhoitohuoneiden erikoisosaaja. Novosanin tuotteet on suunnattu päiväkodeille, sairaaloille, lääkärikeskuksille ja muille terveydenhuollon yksiköille – kohteille, joissa hygienia, turvallisuus, ergonomia ja laatu on ensiarvoisen tärkeää. Meiltä saat automaattihanojen lisäksi kaiken muun tarvittavan – lastenhoitopöydistä korkeussäädettäviin WC-istuimiin ja peilikaapeista akustisiin lastenkalusteisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tai pyydä tarjous. Me autamme mielellämme!

Avainsanatallashana, automaattihana, hana sairaalaan, kosketusvapaa hana, saniteettitila, vesihana