Kosketusvapaa Conti+ ultra -hana – säästää vettä ja keventää huoltokuluja

Novosan Conti-ultra kosketusvapaa-hana. Kolme pesuallashanaa kuvattuna sivulta. Väri: nikkeli.
Hanan tekniikka ja koneisto löytyvät päältä, avattavan kannen alta. 

Conti+ ultra -hana – huollettavuuden ja hygieenisyyden edelläkävijä

Conti+ ultra -hana haastaa muut kosketusvapaat hanat helpolla huollettavuudella ja hygieenisyydellä. Virtaviivainen design-hana soveltuu kaikkiin kohteisiin, kauppakeskuksista erityistä hygieenisyyttä vaativiin tiloihin mm. sairaaloihin. Tätä hanaa ei turhaan kutsuta älykkääksi. Conti+ ultra -hana säästää jopa 70% vettä ja energiaa.

Helppo huollettava, modulaarinen ja hygieeninen

Conti+ ultra -hanan huolto sujuu käden käänteessä suoraan hanan päältä. Hanaa ei tarvitse irrottaa altaasta tai allastasosta ja huoltoon tarvitaan vain yksi työkalu. Vedentulo katkaistaan nopeasti kiertämällä hanan venttiilimoduulia. Voit siis unohtaa LVI-asentajan odottelun ja pitkät käyttökatkot – huoltotoimiin ei putkimiestä tarvita.

Modulaarinen rakenne antaa mahdollisuuden valita hanan osat kohteen käyttötarpeen mukaan: korkeuden, värin, suuttimen ja energianlähteen. Suutinvaihtoehdoilla (pore, spray tai laminaari) varmistetaan kohteeseen sopiva vedenvirtaus.

Kosketusvapaa hana tarvitsee aina virtalähteen toimiakseen ja Conti+ ultra tarjoaakin tähän useita eri vaihtoehtoja. Conti+ ultra -allashanaan voi valita energianlähteeksi verkkovirran tai pariston. Lisäksi siihen voidaan valita ekologisesti kestävät vaihtoehdot, aurinkopaneelin- tai turbiinin, virtalähteen tueksi. Näiden avulla paristojen käyttöikää voidaan pidentää jopa kahdeksaan vuoteen.

Huippuhygieeninen Conti+ ultra -älyhana on valmistettu bakteereita hylkivästä materiaalista. Expert-mallissa käsienpesun pituus on ajastettavissa ja laminaarisuuttimen voi säätää hygieeniselle vedenvirtaukselle. Hanan automaattisella hygieniahuuhtelutoiminnolla – hana huuhtelee itse itsensä, estäen lian ja saostumien kertymisen.

Conti+ ultra -hana ei jää vahingossa tai tarkoituksella päälle. Se on suunniteltu ja valmistettu kovaa käyttöä ja jopa ilkivaltaa silmällä pitäen – kaikki hydrauliset osat ovat integroituna hanan rungon sisään.

Tuote sopii erityisesti kovaa kulutusta vaativiin julkisiin ja puolijulkisiin WC-tiloihin (kauppakeskukset, sairaalat, koulut, hotellit, toimistot, ravintolat ja elokuvateatterit).

Suosimme valinnoissamme ympäristöystävällisiä tuotteita ja panostamme kestäviin ratkaisuihin. Kosketusvapaa hana on helppokäyttöinen, esteetön, turvallinen ja lapsiystävällinen valinta.

Katso video Conti+ ultra-hanan huoltotoimista.

Avainsanatallashana, älyhana, design-hana, kauppakeskus wc, kosketusvapaa hana, modulaarinen hana, ravintolan vessa, sairaalat, saniteettitilat, WC-tila