Kosketusvapaa Conti+ ultra -hana – säästää vettä ja keventää huoltokuluja


Hanan tekniikka ja koneisto löytyvät päältä, avattavan kannen alta. 

Conti+ ultra -hana – huollettavuuden ja hygieenisyyden edelläkävijä

Conti+ ultra -hana haastaa muut kosketusvapaat hanat helpolla huollettavuudella ja hygieenisyydellä. Virtaviivainen design-hana soveltuu kaikkiin kohteisiin, kauppakeskuksista erityistä hygieenisyyttä vaativiin tiloihin mm. sairaaloihin. Tätä hanaa ei turhaan kutsuta älykkääksi. Conti+ ultra -hana säästää jopa 70% vettä ja energiaa.


Huollettavuuden edelläkävijä, designia unohtamatta

Helppo huollettava, modulaarinen ja hygieeninen

Conti+ ultra -hanan huolto sujuu käden käänteessä suoraan hanan päältä. Hanaa ei tarvitse irrottaa altaasta tai allastasosta ja huoltoon tarvitaan vain yksi työkalu. Vedentulo katkaistaan nopeasti kiertämällä hanan venttiilimoduulia (TwistStop). Voit siis unohtaa LVI-asentajan odottelun ja pitkät käyttökatkot – huoltotoimiin ei putkimiestä tarvita.

Modulaarinen rakenne, muunneltavuus antaa mahdollisuuden valita hanan osat kohteen käyttötarpeen mukaan: korkeuden, värin, suuttimen ja energianlähteen. Suutinvaihtoehdoilla (pore, spray tai laminaari) varmistetaan kohteeseen sopiva vedenvirtaus.

Kosketusvapaa hana tarvitsee aina virtalähteen toimiakseen ja Conti+ ultra tarjoaakin tähän useita eri vaihtoehtoja. Conti+ ultra -allashanaan voi valita energianlähteeksi verkkovirran tai pariston. Lisäksi siihen voidaan valita ekologisesti kestävät vaihtoehdot, aurinkopaneelin- tai turbiinin, virtalähteen tueksi. Lisävirtalähteet yhdistettynä paristoihin lisäävät huomattavasti paristojen käyttöikää, esimerkiksi paristot + aurinkopaneeli tai paristot +turbiini -yhdistelmät nostavat pattereiden käyttöiän jopa 8 vuoteen.

Kosketusvapaan Conti+ ultra -hanan juoksuputken päässä on elektroninen tunnistus, joten vesi valuu luontevasti alas käsiin ja pesualtaaseen. Hanan rungossa olevalla vivulla voi säätää veden lämpötilaa. Vaihtoehtoisesti vivun voi myös poistaa, jos esim. julkisessa WC-tilassa halutaan säätää veden lämpötila tiettyyn asteeseen. 

Huippuhygieeninen Conti+ ultra -älyhana on valmistettu bakteereita hylkivästä materiaalista. Mm. sairaaloihin soveltuvaan Expert-malliin voi ohjelmoida käsienpesun pituuden – hanan näyttö ilmoittaa esim. kirurgille, kuinka pitkään käsienpesu kestää. Hanan LCD-näyttö näyttää veden lämpötilan ja virtausajan. Suutinvaihtoehdoilla varmistetaan kohteeseen soveltuva vedenvirtaus. Laminaarisuuttimen erityisen hygieeninen vedenvirtaus perustuu siihen, että veteen sekoittuu hyvin pieni määrä ilmaa ja näin myös bakteereita ilmasta. Hanaan on aktivoitavissa myös automaattinen hygieniahuuhtelutoiminto – hana huuhtelee itse itsensä, estäen lian ja saostumien kertymisen. 

Se on suunniteltu ja valmistettu kovaa käyttöä ja jopa ilkivaltaa silmällä pitäen – kaikki hydrauliset osat ovat integroituna hanan rungon sisään.

Tuote sopii erityisesti kovaa kulutusta vaativiin julkisiin ja puolijulkisiin WC-tiloihin (kauppakeskukset, sairaalat, koulut, hotellit, toimistot, ravintolat ja elokuvateatterit).

Suosimme valinnoissamme ympäristöystävällisiä tuotteita ja panostamme kestäviin ratkaisuihin. Kosketusvapaa hana on helppokäyttöinen, esteetön, turvallinen ja lapsiystävällinen valinta. Conti+ultra -designhana soveltuu erinomaisesti mihin tahansa julkiseen WC-tilaan.

Katso video Conti+ ultra-hanan huoltotoimista.

Avainsanatallashana, älyhana, design-hana, kauppakeskus wc, kosketusvapaa hana, modulaarinen hana, ravintolan vessa, sairaalat, saniteettitilat, WC-tila