Toimiva ja hyvin huollettu vessa pitää kulut kurissa

WC-tilan lavuaarien ylle on kiinnitetty saippua-annostelijat, käsienkuivauslaite ja automaattiset Conti+ ultra -hanat. Vessan peileistä heijastuu pirteän keltainen takaseinä. Värirakeet ja tehostepilkut tuovat eloa lavuaarin vaaleaan materiaaliin.

Vilkaise vessaan – ei uskoisi, mutta toimiva ja hyvin huollettu vessa pitää kulut kurissa

Julkisissa WC-tiloissa laadusta ei kannata tinkiä. Vanhan tai vioittuneen WC-istuimen läpi voi virrata huuhteluvettä litroja suoraan viemäriin. Valuva, rikkinäinen hana on varsinainen vesisyöppö, joka lisää huomaamatta, tippa kerrallaan kiinteistön kuluja. Huoltotoimenpiteet ja LVI-asentajan odottelu vievät aikaa, rahaa ja hermoja.

Vettä ja energiaa säästävillä tuotteilla kiinteistö saavuttaa WC-tiloissaan huomattavia säästöjä nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti. Novosanin vedensäästöratkaisut koostuvat useista vettä säästävistä tuotekokokonaisuuksista: hanoista, urinaaleista, suihkukahvoista, suihkupäistä ja älykkäästä Hygea seinä-WC-istuimesta.

Kosketusvapaa Conti+ ultra -hana – säästää vettä ja keventää huoltokuluja

Conti+ ultra –hana on uskomattoman helppo huoltaa. Hanan huollon voi tehdä itse – tekniikka ja koneisto löytyvät hanan päältä, avattavan kannen alta. Hanaa ei tarvitse irrottaa altaasta tai allastasosta. Vesi katkaistaan suoraan kiertämällä hanan venttiilimoduulia. Hanan huoltoon tarvitaan vain yksi työkalu.

Helppo huollettava, modulaarinen ja hygieeninen

 • Vähennä lämpimän veden käyttöä – hanan voi lukita haluttuun lämpötilaan.
 • Säästä vettä hanan suutinvalinnalla (poresuutin, spraysuutin tai laminaarisuutin).
 • Modulaarinen hana – valitse osat kohteen mukaan – hanan korkeus, väri ja suutin
 • Vedentulo loppuu automaattisesti, joten hana ei jää vahingossa päälle.
 • Lisävirtalähteet yhdistettynä paristoihin nostavat pattereiden käyttöiän jopa 8 vuoteen.

Novosan, Conti+ ultra automaattinen hana ilman kantta. Hanan tekniikka ja koneisto näkyvät päältä, avattavan kannen alta.
Hana on suunniteltu ja valmistettu kovaa käyttöä ja jopa ilkivaltaa silmällä pitäen – kaikki hydrauliset osat ovat integroituna hanan rungon sisään.

Urimat-pisuaarit – vedetön vaihtoehto julkiseen WC-tilaan

Vedetön pisuaari on tehokas tapa säästää vettä – yksi Urimat säästää vettä keskimäärin 100 000 litraa vuodessa. Lisäksi se on käytössä miellyttävä ja hygieeninen. Pisuaarien MB ActiveTrap -hajulukkojärjestelmän toimintaperiaate perustuu fysiikkaan. Ilmatiivisjärjestelmä pitää tehokkaasti hajut siellä missä pitää: viemärissä.

Novosan vedettömät Urimat-pisuaarit. Seinällä kolme valkoista keraamista pisuaaria. Pisuaarien välissä väliseinät.

Vedettömät Urimat-pisuaarit valmistetaan polykarbonaatista tai korkealuokkaisesta saniteettiposliinista. Materiaalina polykarbonaatti on äärimmäisen iskunkestävää ja helppo pitää puhtaana. Pisuaarien ja koko WC-tilan siivoukseen tarkoitettu MB ActiveCleaner on ph-neutraali pesuaine, joka ei sisällä vaarallisia kemikaaleja.

Viega Prevista Dry -seinäasennusjärjestelmä. Ratkaisu, joka toimii kuin junan vessa.

Tämä fiksu seinäasennusjärjestelmä on suunniteltu yhteistyössä parhaiden asiantuntijoiden – siis asentajien – kanssa. Prevista Dry:lla vesikalusteiden seinäasennus on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan, oli kyseessä sitten seinä-WC-istuin tai pesuallas. Viega Prevista Dry -valikoima tarjoaa asentajille ja suunnittelijoille laajan valikoiman itsekantavia asennuselementtejä. Järjestelmän avulla tiloihin voidaan myös rakentaa kokonaisia asennus- ja väliseiniä.

 • Yksi säiliömalli sopii kaikkiin seinä-WC-tarpeisiin. Säiliö tehty tiiviyden takaavalla puhallusmuovausmenetelmällä.
 • Huuhtelumäärä asetetaan kätevästi liukusäätimellä. Vesiliitokset tehdään vain muutamassa sekunnissa ilman työkaluja.
 • Seinätelineen syvyydensäätö ilman työkaluja.
 • Täyttää kaikki uusimmat eurooppalaiset standardit
 • Helppo ja nopea asentaa suoraan Prevista Dry -järjestelmäkiskoon tai suoraan seinään ja lattiaan.
 • Kaikki ilman työkaluja asennettavat osat on helppo tunnistaa keltaisesta väristä

Sama yksinkertainen, aikaa ja vaivaa säästävä kiinnitystapa kaikille tarvittaville elementeille seinä-WC-istuimista pesualtaisiin ja invatukikahvoihin.

Parhaat energia- ja kustannustehokkaimmat ratkaisut WC-tiloihin

Laatu ja ympäristöystävällisyys on meille sydämen asia – niistä emme tingi. Meiltä löydät parhaat energia- ja kustannustehokkaimmat ratkaisut WC-tilan koko elinkaarelle. Me myös huollamme vessoja ja tarjoamme apua tuotteisiin ja WC-tiloihin liittyvissä kysymyksissä.

Tutustu tuotevalikoimaanConti+ -hanat, Urimat-pisuaarit, Viega Prevista Dry -seinäasennusjärjestelmä, vettä säästävät, suihkupäät, suihkukahvat, vedensäästösuuttimet ja Hygea WC-istuin.

Avainsanatasiakas wc, automaattihana, energian säästö, julkinen tila, julkinen wc, saniteettitilat, veden säästö, vedetön pisuaari, vesikalusteiden seinäasennus