Kosketusvapaa Conti+ ultra -hana – säästää vettä ja keventää huoltokuluja

Conti+ ultra -hana – huollettavuuden ja hygieenisyyden edelläkävijä

Novosan Conti+ ultra -automaattihana. Markkinoiden ainoa päältä huolettava hana.

Helppo huollettava, modulaarinen ja hygieeninen

Conti+ ultra -hana haastaa muut kosketusvapaat hanat helpolla huollettavuudella ja hygieenisyydellä. Virtaviivainen design-hana soveltuu kaikkiin kohteisiin, kauppakeskuksista erityistä hygieenisyyttä vaativiin tiloihin mm. sairaaloihin. Tätä hanaa ei turhaan kutsuta älykkääksi. Conti+ ultra -hana säästää jopa 70% vettä ja energiaa. 


Hanan tekniikka ja koneisto löytyvät päältä, avattavan kannen alta. 

Conti+ ultra -hanan huolto sujuu käden käänteessä suoraan hanan päältä. Hanaa ei tarvitse irrottaa altaasta tai allastasosta ja huoltoon tarvitaan vain yksi työkalu. Vedentulo katkaistaan nopeasti kiertämällä hanan venttiilimoduulia (TwistStop). Voit siis unohtaa LVI-asentajan odottelun ja pitkät käyttökatkot – huoltotoimiin ei putkimiestä tarvita.

Modulaarinen rakenne, muunneltavuus antaa mahdollisuuden valita hanan osat kohteen käyttötarpeen mukaan: korkeuden, värin, suuttimen ja energianlähteen. Suutinvaihtoehdoilla (poresuutin, spraysuutin tai laminaarisuutin) varmistetaan kohteeseen sopiva vedenvirtaus.

Kosketusvapaa hana tarvitsee aina virtalähteen toimiakseen ja Conti+ ultra tarjoaakin tähän useita eri vaihtoehtoja. Conti+ ultra -allashanaan voi valita energianlähteeksi verkkovirran tai pariston. Lisäksi siihen voidaan valita ekologisesti kestävät vaihtoehdot, aurinkopaneelin- tai turbiinin, virtalähteen tueksi. Lisävirtalähteet yhdistettynä paristoihin lisäävät huomattavasti paristojen käyttöikää, esimerkiksi paristot + aurinkopaneeli tai paristot +turbiini -yhdistelmät nostavat pattereiden käyttöiän jopa 8 vuoteen.

Lippulaivan vastuullinen valinta

”Lippulaivassa panostimme vastuullisuuteen jo rakennusvaiheesta alkaen. Lippulaivassa käy vuosittain n. 8 miljoonaa kävijää, joten WC-tilojen on toimittava ongelmitta. Nyt vuoden käyttöönoton jälkeen olemme tyytyväisiä toimintavarmaan Conti+ ultra -automaattihanaan. Meille on ensiarvoisen tärkeää paitsi asiakaskokemus, myös vastuulliset valinnat. Valitsimme energiatehokkaat Conti+ ultra -automaattihanat myös niiden helpon ylläpidon ja huollettavuuden vuoksi.”
– Kiinteistöpäällikkö Jaakko Jokinen, Kauppakeskus Lippulaiva –

Vähennä lämpimän veden käyttöä saniteettitilassa – Conti+ ultra –hanan voi lukita tiettyyn lämpötilaan

Kosketusvapaan Conti+ ultra -hanan juoksuputken päässä on elektroninen tunnistus. Vesi valuu hanasta luontevasti alas käsiin ja pesualtaaseen – vedentulo loppuu automaattisesti, joten hana ei jää vahingossa päälle. Hanan rungossa olevalla vivulla voi säätää veden lämpötilan. Vivun voi myös poistaa, jos esim. julkisessa WC-tilassa halutaan lukita veden lämpötila tiettyyn asteeseen. 

Huippuhygieeninen Conti+ ultra -älyhana on valmistettu bakteereita hylkivästä materiaalista. Mm. sairaaloihin soveltuvaan Expert-malliin voi ohjelmoida käsienpesun pituuden – hanan näyttö ilmoittaa esim. kirurgille, kuinka pitkään käsienpesu kestää. Hanan LCD-näyttö näyttää veden lämpötilan ja virtausajan. Suutinvaihtoehdoilla varmistetaan kohteeseen soveltuva vedenvirtaus. Laminaarisuuttimen erityisen hygieeninen vedenvirtaus perustuu siihen, että veteen sekoittuu hyvin pieni määrä ilmaa ja näin myös bakteereita ilmasta. Hanaan on aktivoitavissa myös automaattinen hygieniahuuhtelutoiminto – hana huuhtelee itse itsensä, estäen lian ja saostumien kertymisen. 


Hana on suunniteltu ja valmistettu kovaa käyttöä ja jopa ilkivaltaa silmällä pitäen – kaikki hydrauliset osat ovat integroituna hanan rungon sisään.

 

Tutustu Conti+ ultra -tuotevalikoimaan

 

Katso video Conti+ ultra-hanan huoltotoimista.

Suosimme valinnoissamme ympäristöystävällisiä tuotteita ja panostamme kestäviin ratkaisuihin. Kosketusvapaa hana on helppokäyttöinen, esteetön, turvallinen ja hygieeninen valinta kiinteistöön. Ota yhteyttä ja kysy lisää Conti+ ultra -hanasta.

 

Avainsanatallashana, älyhana, automaattihana, design-hana, kosketusvapaa hana, laminaarisuutin, modulaarinen hana, poresuutin, saniteettitilat, spraysuutin, veden säästö, vesikaluste