Novosan Timkid-lastenhoitopöytä hissinostimella

Novosan Hiiwi-hissi Timkid-lastenhoitopöytään. Kaukosäätimellä säädetään hoitopöydän korkeutta. Musta kaukosäädin on henkilön kädessä. Taustalla on vaalea, puunsävyinen hoitopöytä.
Hiiwi-hissi toimii sähköisesti ja sitä ohjataan kaukosäätimellä.

Lastenhoitopöydän hissinostin parantaa työergonomiaa ja -turvallisuutta

Kalusteiden väärät korkeudet johtavat kuormittaviin työasentoihin. Turhaa kurottelua ja nostelua voi välttää oikeilla apuvälineillä ja parantaa näin työskentelyergonomiaa sairaaloissa ja päiväkodeissa. Novosanin Timkid -lastenhoitopöytä hissinostimella on juuri tällainen ratkaisu.
Timkid-lastenhoitopöydän hissinostin Hiiwi on seinäkiinnitteinen hissi – apuväline, jonka avulla työntekijä voi säätää itselleen nopeasti ergonomisen työasennon.

Hiiwi-hissillä lapsi nousee vikkelästi hoitopöydälle

Nostimen ollessa alimmassa asennossaan taaperoikäinen lapsi voi kiivetä siihen itse, jonka jälkeen hoitaja voi helposti nappia painamalla säätää pöydän korkeuden itselleen sopivaksi. Ratkaisu säästää hoitajien selkää niin päiväkodeissa kuin sairaaloissakin, kun lapsia ei tarvitse nostella itse.

Novosan Hiiwi-hissi Timkid-lastenhoitopöytään. Mies istuu pyörätuolissa vauva sylissään. Taustalla näkyy vauvan hoitopöytä.
Liikuntarajoitteinen henkilö voi säätää Hiiwi-hissillä itselleen sopivan työskentelykorkeuden.

Timkid-lastenhoitopöydissä kohtaavat turvallisuus, laatu ja skandinaavinen design

Timkid-lastenhoitopöydät kiinnitetään seinään, joten ne eivät ole tiellä. Hoitopöydät mahtuvat myös hyvin pieneen tilaan tai esteettömään vessaan. Timkid-lastenhoitopöydän avaaminen ja sulkeminen on helppoa. Muotoilussa on kiinnitetty huomiota lasten turvallisuuteen ja skandinaaviseen muotokieleen – kaikki Timkid-hoitopöydät ovat TÜV-testattuja ja GS-sertifioituja Saksassa (turvallisuus- ja laatutestaus). Hoitopöydän vaihdettavissa hoitoalustoissa käytetään synteettistä nahkaa, joka hylkii tehokkaasti rasvaa. Hoitoalusta pysyy pöydässä napakasti kiinni tarralla tai vaihtoehtoisesti magneetilla.

Vaaleaa puunsävyistä lastenhoitopöytää avataan. Hoitopöydän ylähyllyllä on vaippoja, käsipyyhkeitä ja käsidesiä. Novosan Hiiwi-hissi Timkid-lastenhoitopöytään.
Timkid-lastenhoitopöytä avautuu ja sulkeutuu vaivattomasti.

Lastenhoitopöytiä on neljää mallia, värivaihtoehtoina mallista riippuen valkoinen, pyökki, tammi ja pähkinä. Pöydät valmistetaan Saksassa korkeapainelaminaatilla pinnoitetusta, taivutetusta puusta. Materiaalina korkeapainelaminaatti on kestävä ja hygieeninen, sillä se ei tarjoa bakteereille kasvualustaa. Hissinostin vie syvyyssuunnassa 11 cm ja itse pöytä mallista riippuen 20-25 cm. Seinälle taitettuna pöytä vie siis varsin vähän tilaa, suunnilleen keittiön yläkaapin verran.

Hiiwi-hissi tiivistettynä

  • Hiiwi on seinäkiinnitteinen hissi Novosan Timkid-lastenhoitopöydille.
  • Hissi toimii sähköisesti ja sitä ohjataan kaukosäätimellä, CE-sertifioitu.
  • Hissin säätöalue on 72 cm.
  • Hissi on yksinkertainen asentaa. Se vaatii vain vapaan, vakaan seinätilan asennusta varten, ja vie syvyyssuunnassa tilaa vain 11 cm
  • Hissinostin toimitetaan valmiiksi koottuna, paketti sisältää hissinostimen, johdollisen kaukosäätimen ja 3-osaisen runkokotelon.
  • Lapsen painoraja 50 kg

Katso kuinka Hiiwi-hissi toimii!

Me tunnemme vessat ja niiden erityispiirteet. Tiedämme mitä suuret kävijämäärät ja erilaiset asiakasryhmät tiloilta vaativat. Novosanilta löytyy ratkaisu ihan jokaiseen vessaan.

Kaipaatko vessa-asiantuntijan osaamista projektiisi? Me autamme mielellämme – meidän työpaikkammehan on vessa.

Avainsanatapuväline, esteetön wc, Hiiwi-hissinostin, Timkid-lastenhoitopöytä, vauvan hoitopöytä