Mustat Urimat-pisuaarit vain Novosanilta

Erikoiserä vedettömiä Urimat-pisuaareja

Julkisissa WC-tiloissa voi leikitellä rohkeilla väreillä, erilaisilla materiaalivalinnoilla ja tuotteilla. Selkeä ja ajaton värivalinta asiakasvessaan on myös suomalaisten rakastama musta. Keväällä Urimat-mallistomme täydentyy mustilla tyylikkäillä pisuaareilla. Keraamiset mallit: Ceramic20 ja CeramicC2 ovat saatavana upealla mustalla keraamisella kuorella. Tulossa on myös musta erikoiserä polykarbonaatista valmistetuista CompactPlus-pisuaareista.

Novosanin Urimat-pisuaarit valmistetaan polykarbonaatista tai korkealuokkaisesta saniteettiposliinista. Materiaalina polykarbonaatti on kierrätettävä ja äärimmäisen iskunkestävä sekä helppo pitää puhtaana. Pisuaarien muotoilu estää roiskeita, mikä ehkäisee laitteiden ympäristön likaantumista. Ceramic20 ja C2 -malleissa innovatiivinen vedetön teknologia on sulautettu upeaan keraamiseen kuoreen.

Polykarbonaattiset mallit

  • Urimat EcoPlus
  • Urimat CompactPlus
  • Värit: Valkoinen / Musta CompactPlus-malli saatavana keväällä 2022


Urimat CompactPlus – polykarbonaatti 

Keraamiset mallit

  • Urimat Ceramic20
  • Urimat CeramicC2
  • Värit: Valkoinen / Mustat mallit saatavana keväällä 2022


Urimat Ceramic20 – kiiltävä


Urimat CeramicC2 – kiiltävä

Hygieeninen ja hajuton pisuaari

Vedettömät Urimat-pisuaarit ovat edullisia ja ekologisia – yksi Urimat säästää vettä keskimäärin 100 000 litraa vuodessa. Urinaalin patentoitu, mekaaninen hajulukkojärjestelmä ja mikrobiologinen puhdistus takaavat pisuaarin toimintavarmuuden.

Kosketusvapaat Urimat-pisuaarit ovat hygieeninen valinta saniteettitilaan. Ne ovat iskunkestäviä, pestäviä ja käyttäjäystävällisiä. Siistimisen helppous tuo kiinteistöön siivousteknisiä säästöjä. Vesihuuhtelun jäädessä pois, kiderakennetta ei synny putkistoon, joka johtaa säästöihin myös huoltokuluissa.

Liukkaan pintansa ansiosta pisuaarit on helppo pitää puhtaana. Pisuaarien linjakas muotoilu kerää nesteen ja ohjaa sen nopeasti alas fysiikalla toimivan, tiiviin MB Active Trap -hajulukkojärjestelmän läpi viemäriin. Ilmatiivis hajulukkojärjestelmä takaa sen, etteivät viemärikaasut pääse kuormittamaan tilaa pahalla hajulla.

Miehekäs vessa – testosteronia ja tiukkoja mutkia – VM Karting Centerin uusi WC-tila on tyylilleen uskollinen

Aika ja kova kulutus oli jättänyt jälkensä monta vuotta käytössä toimineisiin Karting Centerin WC-tiloihin. Suunnittelutyön lähtökohtana oli tehdä toimivat ja käyttäjäystävälliset WC-tilat sekä tuoda yrityksen brändi-ilme aulasta ja asiakastiloista myös vessaan. Lopputuloksena syntyi mieleenpainuva ja visuaalisesti näyttävä kokonaisuus. Toimitilojen tunnelma ei jää puolitiehen vaan jatkuu viimeiselle stopille – pisuaareille asti.


VM Karting Center – saniteettitilat miehille. Designed by Novosan. Kohde valmistuu keväällä 2022.


Ujo -pisuaarin väliseinä suojaa käyttäjää ja mahtuu myös pieneen WC-tilaan. Umpilaminaatista valmistettu väliseinä kestää erittäin hyvin kulutusta ja kosteutta.

Ennakkotilaukset mustista Urimat-pisuaareista asiakaspalvelu@novosan.fi

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien WC-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin, vaikka heti.

Avainsanatmiesten wc, pisoaari, urimat pisuaari, urinaali, vedetön pisuaari, vessa suunnittelu, WC tilasuunnittelu