Novosan Urimat

Mikrobiologinen MB ActiveCleaner -puhdistusaine 4x1L

3405

91.76  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 74.00 

Poista
Määrä

Puhtautta mikrobiologiasta!
Valitse kemikaalien sijaan mikrobiologinen vaihtoehto – ympäristöystävällinen, ph-neutraali MB Active Cleaner -pesuaine sopii kaikille pinnoille. Yksi ja sama tuoteperhe pintojen ja laitteiden yleis- /tehosiivoukseen mm. saniteettitiloissa, kylpyhuoneissa, käytäväalueilla ja rappukäytävissä, roska-astioissa ja -keräyspisteissä ja jopa kokolattiamattojen puhdistuksessa helpottaa ja nopeuttaa siivousta.

Perinteisesti bakteerien ajatellaan olevan hygienian pahimpia vihollisia. Mikrobiologisessa puhdistuksessa bakteerit nähdään eri valossa: yhteistyökumppaneina, ei vihollisina. Bakteerit valjastetaan puhdistamaan kylpyhuoneiden pintoja ja muita tiloja. Mikrobiologisten pesuaineiden teho perustuu likaa syöviin bakteereihin. Sen lisäksi, että ne puhdistavat tehokkaasti, turvallisesti ja ympäristöä rasittamatta, ne myös poistavat hajuja ja haitallisten bakteerien kasvua pinnoilla.

Muistathan sekoittaa!
10 litran kanisteri sekoitettuna: Tehosiivous 1:20: 210 litraa valmista pesuainetta, 0,71 € / litra.
Yleissiivous 1:50: 510 litraa valmista pesuainetta, 0,29 € / litra

Lue lisää

Tuotetiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Tuotenumero

80004, 80104

Tuoksut

Hajusteellinen, Hajusteeton

Design

Miten mikrobiologinen puhdistus toimii?
Mikrobiologisen puhdistuksen teho perustuu bakteerien likaa syöviin ominaisuuksiin. Kun pinnat puhdistetaan mikrobiologisella pesuaineella, luodaan pintaan samalla hygieniaa ylläpitävä bakteerikanta. Mikrobiologinen pesuaine luo optimaalisen ympäristön sen itiöille tarjoamalla ravintoaineita yhdessä hapen ja veden kanssa. Hyödylliset bakteerit aktivoituvat sekoitettaessa mikrobiologista pesuainetiivistettä yhdessä hapen ja veden kanssa. Pesuainetta käytettäessä bakteerit syövät lian pois.

Yhteensopivat tuotteet

Spray-pumppupullo Urimat MB ActiveCleaner. Väri: valkoinen. Tuotenumero: 80018.

Spray- pumppupullo 1 L

32.12  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 25.90 
Lisää ostoskoriin

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi