Novosan Timkid

KAWAmidi-lastenhoitopöytä, antrasiitti, RST-keskipaneeli

TM20010

Taatusti kestävä ja pitkäikäinen tuote!
Seinälle asennettava KAWAmidi-lastenhoitopöytä on moderni, ohut ja avattava. Korkealaitainen hoitopöytä sisältää myös yhden vaihdettavan hoitoalustan. Kokoon taittuva lastenhoitopöytä sopii erittäin hyvin päiväkotiin, lastenhoitohuoneeseen tai sairaalaan. Hoitopöydän 20 cm korkeat turvalaidat ja kannen niveliin integroitu jarru takaavat turvallisuuden päivittäisessä käytössä. Pöydän voi helposti avata ja sulkea yhdellä liikkeellä, näin hoitajat voivat käyttää hoitopöytää yksin ja pitää samalla vauvaa sylissä. GS-sertifikaatti ja TÜV-testi korostavat hoitopöydän kestävyyttä ja turvallisuutta. Suuren, 77 cm pituisen kannen johdosta vauvan hoitopöytä soveltuu erityisen hyvin myös eri ikäisten ja kokoisten lasten hoitoon. Pöytä on helppo pitää puhtaana vedellä ja perinteisillä desinfiointiaineilla.

• 20 cm:n turvalaidat
• TÜV-testattu Saksassa ja GS-sertifioitu (turvallisuus ja laatu testaus)
• hoitopöytä täyttää turvallisuusstandardin EN 12221-1:2008+A1:2013
• hygieeninen ja helppo pitää puhtaana
• todella kestävät valmistusmateriaalit
• huoltovapaa hidaste saranoissa

Made In Germany
Lue lisää

Tuotetiedot

Mitat 22.5 × 57.3 × 77.4 cm (senttimetri)
Tuotenumero

TM20010

Materiaali

Metalli ja korkeapainelaminaatilla pinnoitettu, muotoon taivutettu vaneri.

Väri

Antrasiitti

Paino

Painoraja 50 kg

Laidan korkeus

20 cm

Hoitoalusta

Sisältää yhden PU-nahkasta valmistetun hoitoalustan, joka hylkii rasvoja ja öljyjä; ei sisällä PVC:tä.

Käyttökohteita

Kodit, kirjastot, hotellit, sairaalat ja muut terveydenhuollon yksiköt, päiväkodit, julkiset kiinteistöt, ravintolat, kauppakeskukset, lääkärikeskukset.

Timkid-lastenhoitopöytämalliston KAWAmidi on valmistettu korkeapainelaminaatilla pinnoitetusta, taivutetusta puusta sekä eri väreissä saatavasta metallisesta keskipaneelista. Hoitopöydän metallisessa keskipaneelissa on laserkaiverrettu nallekuvio valkoisella pohjalla. Nallekuviota voi korostaa myös värikalvolla – värivaihtoehtoja on useita.

Tukeva Timkid-lastenhoitopöytä kiinnitetään seinälle, mikä säästää tilaa. Asennuskorkeus voidaan valita käyttökohteen sekä käyttäjien tarpeiden mukaan. Kannen niveliin sisäänrakennetuilla jarruilla varmistetaan, että hoitotaso ei aukea äkillisesti. Lastenhoitopöydän kannen sisällä on pieni hylly lastentarvikkeille.

Lataukset

Asennusohje FI/EN

Yhteensopivat tuotteet

Hiiwi-hissinostin lastenhoitopöytiin. Kaksi lastenhoitopöydän Hiiwi-hissinostinta kuvattuna vierekkäin. Toisessa vauvan hoitopöydässä kansi auki ja toisessa kiinni. Väri: valkoinen. Tuotenumero: Hiiwi

Hiiwi-hissinostin lastenhoitopöytiin

Lisää tarjouspyyntöön
Timkid-lastenhoitopöydän vaihtoalusta. Väri:vaaleanharmaa.

Lastenhoitopöytien vaihtoaluset

Lisää tarjouspyyntöön

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi