BlackSatino-WC-paperiannostelija järjestelmärullille, valkoinen

331950 B-1

BlackSatino  -WC-paperiannostelija järjestelmärullille edustaa tyylikästä, modernia ja kompaktia muotoilua, jossa yhdistyy taloudellisuus sekä ympäristöystävällisyys. Annostelijassa on vararullajärjestelmä, jonka myötä täyttöväli on huomattavasti pidempi. Seinään kiinnitettävät annostelijat sopivat hyvin asiakas-WC:hen tai henkilökunnan saniteettitilaan.

Carbon Neutral Cradle To Cradle Certified Recycled
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

Mattamusta 331950, Mattavalkoinen 332740

Mitat (K x L x S)

42,6 × 16,2 × 15,5 cm

Väri

Mattamusta, Mattavalkoinen

Materiaali

ABS-muovi

Rullan halkaisija

max. 14 cm

Kaikki BlackSatino -tuoteperheen annostelijat sekä pehmopaperit valmistetaan kierrätysmateriaaleista käyttäen sataprosenttisen vihreää energiaa. Lukuisia palkintoja voittanut Black Satino on kestävän suunnittelun edelläkävijä ja maailman ympäristöystävällisin tuoteperhe saniteettialalla!

Cradle to Cradle Certified® on maailman tunnetuin ja arvostetuin sertifikaatti kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunnitteluille, valmistetuille ja kierrätettäville tuotteille. Sertifiointi antaa varmuuden tuotteen loputtomasta kierrosta puhtaasti – kaikki osatekijät voidaan kierrättää turvallisesti ja luontoystävällisesti. Cradle to Cradle™ -sertifikaatti takaa turvallisen ja puhtaan materiaalikierron ympäristön kantokyvyn rajoissa. Lue lisää: BlackSatino – Cradle to Cradle Certified®.

Lataukset

Yhteensopivat tuotteet

BlackSatino-WC-järjestelmäpaperirulla. Tuotelaatikon väri ja materiaali: ruskea, pahvi. Tuotenumero: 313830.

BlackSatino-WC-järjestelmäpaperirulla

Lisää tarjouspyyntöön
Satino Comfort –WC-järjestelmärullapaperi. Tuotelaatikon väri: vihreä ja valkoinen. Pahvilaatikossa lukee 100 % kierrätettyä WC-paperia. Tuotenumero: 313590.

Satino Comfort –WC-järjestelmärullapaperi

Lisää tarjouspyyntöön

Kohteet joissa käytössä

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi