Novosan referenssi. Prisma Kuopio naisten-WC. Kaksi käsienpesupaikkaa normaalikorkuisella tasolla ja yksi lavuaari alemmalla tasolla.
Novosan referenssi. Prisma Kuopio miesten-WC. Kaksi käsienpesupaikkaa normaalikorkuisella tasolla ja yksi lavuaari alemmalla tasolla.
Novosan referenssi. Prisma Kuopio naisten-WC:n käsienpesupaikat.
Novosan referenssi. Saniteettilassa on seinälle kiinnitetty lastenhoitopöytä, WC-istuin tukikahvoilla, hygienia-astia, musta paperiannostelija, lavuaari ja hana. Seinäpaneelit on kuvitettu hauskoilla eläinhahmoilla.
Novosan referenssi. Prisma Kuopion julkisivu ja opastavat WC-kyltit.

Prisma Kuopio – suunnittelutiimimme taidonnäyte

Novosan suunnitteli viihtyisät WC-tilat Kuopion Prismaan

Kuopion Prisman asiakas-WC-tilat olivat päivitystä vailla ja kiinteistöpäällikkö Tomi Vierimaa tiesi kehen olla yhteydessä. Myyntineuvottelijamme Veli-Matti oli saanut jo aiemmin aloitettua mutkattoman yhteistyön hänen kanssaan vedettömien pisuaarien osalta. Miehet olivat myös keskustelleet suunnittelupalvelustamme ja tämän perusteella Tomi kutsui meidät tutustumaan WC-tiloihin, joissa apuamme kaivattiin. Toiveet ja ongelmakohdat kartoitettuamme aloitimme suunnittelutyön ja saimme nopeasti ajatuksen siitä, miltä uudistetut WC-tilat voisivat näyttää.

Olemme saaneet todella hyvää palautetta asiakkailtamme

”Minulle oli tärkeää saada tarjota asiakkaillemme miellyttävä vessakokemus, sillä uskon että asiakkaamme arvostavat viihtyisiä ja siistejä WC-tiloja. Tärkeimpänä pidin sitä, että WC-tilat saadaan asiakkaiden käyttöön sovitussa aikataulussa. Ammattilaisten tekemänä aikataulu piti ja saimme tilat avattua juuri ennen vuoden vilkkainta aikaa. Uudistetut WC-tilat ovat nyt olleet hetken käytössä ja olemme saaneet todella hyvää palautetta asiakkailta. Uskon että helpommalla siivottavuudella ja pienemmillä ylläpitokustannuksilla tämä oli todella järkevä investointi.”
Jouni Ruotsalainen, Prisma-johtaja, Kuopio

Asiakaspalautetta Instagramissa: ”Aivan upea vessauudistus @prismakuopio! Epäsuoraa valoa ja ihana tunnelma. Huomioitu myös pienet asiakkaat…”

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien wc-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti.

Tutustu myös Novosan huolenpitosopimukseen ja huoltopalveluihin.

Tärkeimpänä pidin sitä, että WC-tilat saadaan asiakkaiden käyttöön sovitussa aikataulussa. Uskon että helpommalla siivottavuudella ja pienemmillä ylläpitokustannuksilla tämä oli todella järkevä investointi.”
- Jouni Ruotsalainen, Prisma-johtaja, Kuopio -

Aivan upea vessauudistus @prismakuopio! Epäsuoraa valoa ja ihana tunnelma. Huomioitu myös pienet asiakkaat.
- Asiakaspalautetta Instagramissa -

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

puh. 09 478 922 31
ma–pe 9–17