Suunnittelutiimimme taidonnäyte Prisma Kuopiossa

Kuopion Prisman asiakas-WC-tilat olivat päivitystä vailla ja kiinteistöpäällikkö Tomi Vierimaa tiesi kehen olla yhteydessä. Myyntineuvottelijamme Veli-Matti oli saanut jo aiemmin aloitettua mutkattoman yhteistyön hänen kanssaan vedettömien pisuaarien osalta. Miehet olivat myös keskustelleet suunnittelupalvelustamme ja tämän perusteella Tomi kutsui meidät tutustumaan WC-tiloihin, joissa apuamme kaivattiin. Toiveet ja ongelmakohdat kartoitettuamme aloitimme suunnittelutyön ja saimme nopeasti ajatuksen siitä, miltä uudistetut WC-tilat voisivat näyttää.

Olemme saaneet todella hyvää palautetta asiakkailtamme

”Minulle oli tärkeää saada tarjota asiakkaillemme miellyttävä vessakokemus, sillä uskon että asiakkaamme arvostavat viihtyisiä ja siistejä WC-tiloja. Tärkeimpänä pidin sitä, että WC-tilat saadaan asiakkaiden käyttöön sovitussa aikataulussa. Ammattilaisten tekemänä aikataulu piti ja saimme tilat avattua juuri ennen vuoden vilkkainta aikaa. Uudistetut WC-tilat ovat nyt olleet hetken käytössä ja olemme saaneet todella hyvää palautetta asiakkailta. Uskon että helpommalla siivottavuudella ja pienemmillä ylläpitokustannuksilla tämä oli todella järkevä investointi.”
Jouni Ruotsalainen, Prisma-johtaja, Kuopio

Asiakaspalautetta Instagramissa: ”Aivan upea vessauudistus @prismakuopio! Epäsuoraa valoa ja ihana tunnelma. Huomioitu myös pienet asiakkaat…”

Kurkkaa linkistä lisää ennen / jälkeen -kuvia.

Prisma Kuopion uusitut WC-tilat

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien wc-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti.