Kauppakeskus Sello – näyttävät ja toimivat wc-tilat

Leppävaaran Kauppakeskus Sello on ollut asiakkaamme jo vuodesta 2010. Se on siis elänyt kanssamme koko tuote- ja palveluelinkaaremme. Meille oli hyvin luonnolliselta, että ensimmäinen asiakkaamme, jolla kokonaisprosessiamme tarjottaisiin, olikin juuri Sello.

Kartoitus, suunnittelu ja toteutus

Projekti käynnistyi, kun Lassila & Tikanojan palveluesimies Mirja Venäläinen otti yhteyttä asiakaspalveluumme ja toivoi, että kauppakeskuksen wc-tilojen seinäpintoihin voitaisiin tehdä parannuksia. Suunnittelutiimimme järjesti Mirjan kanssa tapaamisen, jossa kartoitettiin tilojen toimivuutta. Todettiin että tiloihin voisi olla aika tehdä muitakin päivityksiä.
Kartoituksen pohjalta suunniteltiin kokonaisvaltaisempi muutos, joka esiteltiin Sellon kiinteistöpäällikkö Olli Paunolalle. Tapaamisessa sovittiin, että Novosan tekisi suunnitelmat kaikkiin kiinteistön wc-tiloihin.

Asiakkaalle toimitettiin toiveiden mukainen suunnitelma, ja asiakas pyysi tarjouksen myös toteutuksesta. Tilojen muutokset aikataulutettiin suoritettavaksi kesän 2018 aikana niin, että viimeinenkin wc-tila olisi valmiina syyskuun 2018 alussa.

Kauppakeskus Sellon Finnkino-elokuvateatteri

Kauppakeskuksen wc-tilojen uudistuksen ohessa toteutimme näyttävät ja toimivat wc-tilat myös Sellon Finnkino -elokuvateatteriin. Tällaisia wc-tiloja on erityisen hauska toteuttaa, kun käyttöympäristö tarjoaa jo sinällään monipuolisen ja jännittävän teeman, jota jatkaa wc-tiloihin.

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien wc-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, 0ta yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti.