Kauppakeskus Sellon naisten vessan sisäänkäynti. Oveen ja seinään on kiinnitetty on ohjaavat mustavalkoiset WC-opasteet: Inva-WC, lastenhoitohuone, naiset ja miehet.
WC-tilan alakaapit on toteutettu tammikuosilla. Allastasot ovat valkoiset ja hanojen päällä on peilit. Peileissä on opasteet käsipyyhkeille ja saippualle.
Novosan referenssi. Kauppakeskus Sellon vaalean sävyinen WC-tila. Yksi käsienpesupaikka alemmalla tasolla ja toinen lavuaari normaalikorkuisella tasolla.
WC-tilan alakaapit on toteutettu tammikuosilla. Allastasot ovat valkoiset ja hanojen päällä on peilit. Peileissä on opasteet käsipyyhkeille ja saippualle.
Novosan referenssi. Kauppakeskus Sellon naisten-WC. Vessassa on neljä valkoista käsienpesuallasta. WC:n allaskaapit ovat vaalean roosan väriset.
Novosan referenssi. Kauppakeskus Sellon miesten-WC. Vessassa on neljä valkoista käsienpesuallasta ja rusehtavan punaiset allaskaapit. Sinisen sävyisessä seinäpaneelissa näkyy elokuva-aiheinen kuva.

Kauppakeskus Sello – näyttävät ja toimivat WC-tilat

Kauppakeskus Sello – näyttävät ja toimivat wc-tilat

Leppävaaran Kauppakeskus Sello on ollut asiakkaamme jo vuodesta 2010. Se on siis elänyt kanssamme koko tuote- ja palveluelinkaaremme. Meille oli hyvin luonnolliselta, että ensimmäinen asiakkaamme, jolla kokonaisprosessiamme tarjottaisiin, olikin juuri Sello.

Kartoitus, suunnittelu ja toteutus

Projekti käynnistyi, kun Lassila & Tikanojan palveluesimies Mirja Venäläinen otti yhteyttä asiakaspalveluumme ja toivoi, että kauppakeskuksen wc-tilojen seinäpintoihin voitaisiin tehdä parannuksia. Suunnittelutiimimme järjesti Mirjan kanssa tapaamisen, jossa kartoitettiin tilojen toimivuutta. Todettiin että tiloihin voisi olla aika tehdä muitakin päivityksiä. Kartoituksen pohjalta suunniteltiin kokonaisvaltaisempi muutos, joka esiteltiin Sellon kiinteistöpäällikkö Olli Paunolalle. Tapaamisessa sovittiin, että Novosan tekisi suunnitelmat kaikkiin kiinteistön WC-tiloihin.

Asiakkaalle toimitettiin toiveiden mukainen suunnitelma, ja asiakas pyysi tarjouksen myös toteutuksesta. Tilojen muutokset aikataulutettiin suoritettavaksi kesän 2018 aikana niin, että viimeinenkin wc-tila olisi valmiina syyskuun 2018 alussa.

Kauppakeskus Sellon Finnkino-elokuvateatteri

Kauppakeskuksen wc-tilojen uudistuksen ohessa toteutimme näyttävät ja toimivat WC-tilat myös Sellon Finnkino -elokuvateatteriin. Tällaisia WC-tiloja on erityisen hauska toteuttaa, kun käyttöympäristö tarjoaa jo sinällään monipuolisen ja jännittävän teeman, jota jatkaa WC-tiloihin.

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien wc-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti.

Tutustu myös Novosan huolenpitosopimukseen ja huoltopalveluihin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

puh. 09 478 922 31
ma–pe 9–17