BlackSatino

BlackSatino-saippua-annostelija, valkoinen

332760 W

Tiesitkö, että tämä annostelija on hiillineutraali? BlackSatino -saippua-annostelija edustaa tyylikästä, modernia ja kompaktia muotoilua, jossa yhdistyy taloudellisuus sekä ympäristöystävällisyys. Annostelija on helppo käyttää ja täyttää! Seinään kiinnitettävät annostelijat sopivat hyvin asiakas-WC:hen tai henkilökunnan saniteettitilaan. Tuoteperheeseen kuuluvat myös roska- ja hygienia-astiat, WC-harjat ja vaatekoukut.

 

Carbon NeutralCradle To Cradle CertifiedRecycled
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

332760 W

Mitat (K x L x S)

29 x 10 x 12 cm

Väri

Mattavalkoinen

Materiaali

ABS-muovi

EAN-koodi

Valkoinen matta 8710561005032

Hiilineutraalit BlackSatino-tuoteperheen annostelijat valmistetaan kierrätysmateriaaleista käyttäen sataprosenttisen vihreää energiaa. Lukuisia palkintoja voittanut BlackSatino on kestävän suunnittelun edelläkävijä ja maailman ympäristöystävällisin tuoteperhe saniteettialalla!

Cradle to Cradle Certified® on maailman tunnetuin ja arvostetuin sertifikaatti kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunnitteluille, valmistetuille ja kierrätettäville tuotteille. Sertifiointi antaa varmuuden tuotteen loputtomasta kierrosta puhtaasti – kaikki osatekijät voidaan kierrättää turvallisesti ja luontoystävällisesti. Cradle to Cradle™ -sertifikaatti takaa turvallisen ja puhtaan materiaalikierron ympäristön kantokyvyn rajoissa. Lue lisää: BlackSatino – Cradle to Cradle Certified®.

Lataukset

CAD/BIM-objektit

Yhteensopivat tuotteet

Vaalea vaahtosaippuapussi annostelijoihin. Satino-vaahtosaippua, tilavuus 750 ml, tuotenumero 332320.

Satino-vaahtosaippua 6 x 750 ml

Lisää tarjouspyyntöön
Kirkas BlackSatino-vaahtosaippuapussi annostelijoihin. BlackSatino NiQs-vaahtosaippua, tilavuus 750 ml, tuotenumero 332200.

Hajusteeton BlackSatino NiQs-vaahtosaippua 6 x 750 ml

Lisää tarjouspyyntöön

Kohteet joissa käytössä

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi