BlackSatino

BlackSatino-ilmanraikasteannostelija, musta

 331990 IL

BlackSatino-Ilmanraikasteannostelija edustaa tyylikästä, modernia ja kompaktia muotoilua, jossa yhdistyy taloudellisuus sekä ympäristöystävällisyys. Seinään kiinnitettävät annostelijat sopivat hyvin asiakas-WC:hen tai henkilökunnan saniteettitilaan. Annostelija on helppo käyttää ja täyttää!

BlackSatino Qlash ja BalckSatino Sparq on uusi tuoteperhe, jota yhdistää miellyttävä tuoksu. Tuoteperheeseen kuuluvat ilmanraikaste, käsisaippuageeli ja -vaahto sekä WC-istuimen desinfiointiaine.

 

Carbon NeutralCradle To Cradle CertifiedRecycled
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

Musta 331990

Mitat (K x L x S)

29 x 10 x 12 cm

Väri

Mattamusta, Mattavalkoinen

Materiaali

ABS-muovi

LVI-numero

Musta 5774404, Valkoinen 5774411

Kaikki BlackSatino -tuoteperheen annostelijat sekä pehmopaperit valmistetaan kierrätysmateriaaleista käyttäen sataprosenttisen vihreää energiaa. Lukuisia palkintoja voittanut BlackSatino on kestävän suunnittelun edelläkävijä ja maailman ympäristöystävällisin tuoteperhe saniteettialalla!

Cradle to Cradle Certified® on maailman tunnetuin ja arvostetuin sertifikaatti kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunnitteluille, valmistetuille ja kierrätettäville tuotteille. Sertifiointi antaa varmuuden tuotteen loputtomasta kierrosta puhtaasti – kaikki osatekijät voidaan kierrättää turvallisesti ja luontoystävällisesti. Cradle to Cradle™ -sertifikaatti takaa turvallisen ja puhtaan materiaalikierron ympäristön kantokyvyn rajoissa. Lue lisää: BlackSatino – Cradle to Cradle Certified®.

Lataukset

Yhteensopivat tuotteet

Satino by WEPA-ilmanraikastinlajitelma. Kuusi tuotepurkkia on rivissä ja takana näkyy pahvinen kuljetuslaatikko. Värit: ruskea, vaaleansininen ja harmaa. Tuotenumero: 332110.

Satino by WEPA -ilmanraikastelajitelma

Lisää tarjouspyyntöön
BlackSatino-ilmanraikastin tuoksut. Kaksi tuoksupurkkia kuvattuna edestä. Värit: valkoinen ja musta.

BlackSatino Qlash- ja Sparq -ilmanraikasteet

Lisää tarjouspyyntöön

Kohteet joissa käytössä

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi