Kauppakeskus Porin Puuvillassa uudenlainen Woshio-käsienpesupiste

Kauppakeskus Puuvillan asiakkaat voivat jatkossa pestä kädet helposti ostoksilla ollessaan Woshio-käsienpesupisteellä

Jo ennen korona-aikaa on keskusteltu siitä, miksi julkisissa tiloissa on mentävä vessaan, jos haluaa pestä kädet. Novosan päätti suunnitella käsienpesupaikan, joka löytyy helposti matkan varrelta ja on kaikkien saatavilla. Woshio-käsienpesuratkaisu olikin ollut Novosanin suunnittelupöydällä jo jonkin aika, mutta pandemia vauhditti sen tuotantoa.

Löydät Woshio-käsienpesupisteen kauppakeskus Porin Puuvillasta

Woshio-käsienpesupiste avattiin Puuvillan asiakkaille 15.4.2021. Woshio sijoitettiin keskeiselle ja helposti löydettävälle paikalle kauppakeskuksessa, Puuvilla Areenalle. Käsienpesupisteelle löytyi helposti sijoituspaikka kauppakeskuksesta, koska se ei tarvitse vesi- eikä viemäriliitäntää, pelkkä sähkö riittää.

Puuvillassa käsienpesu on nyt helppoa myös pikkuasiakkaille

”Haluamme toimia vastuullisesti ja huomioida asiakkaamme uusilla tavoilla, nyt Woshio-käsienpesupisteellä. Asiakaskunnassamme on paljon lapsiperheitä, ja olimme todella iloisia, että muunneltava Woshio taipui myös pikkuasiakkaillemme – käsienpesupisteen toinen lavuaari on asennettu korkeudelle, johon lapsi yltää helposti. Turvallisuuden ja hygieenisyyden lisäksi haluamme Puuvillassa panostaa ekologisuuteen ja etsimmekin jatkuvasti uusia ratkaisuja pitää yllä mainettamme energiatehokkaana ja vähäpäästöisenä kauppakeskuksena.”
Kauppakeskusjohtaja Tiina Justén, Porin Puuvilla

Poika pesee käsiään Woshio käsienpesupisteellä.
Käsienpesu on nyt helppoa myös pikkuasiakkaille.

Parempaa käsihygieniaa ja turvallisuutta vettä säästämällä, yhdellä tankillisella jopa 40 000 käsienpesua

”Käsienpesu on paras tapa ylläpitää hyvää käsihygieniaa ja taistella viruksien ja bakteerien leviämistä vastaan. Automaattisesti toimiva hana ja saippua-annostelija ovat kosketusvapaita sekä erittäin hygieenisiä ja helppokäyttöisiä. Lisäksi Woshio säästää vettä. Yhdellä tankillisella säästö voi olla jopa 150 000 litraa vettä. Kyseessä onkin kiinnostava tuote vientimarkkinoille, sinne missä puhtaasta vedestä on enemmän pulaa kuin Suomessa.
Hanno Airas, Woshio Finland, Founder

”Woshio on edelläkävijä teknisiltä ominaisuuksiltaan eikä mitään vastaavaa ole tarjolla koko maailmassa. Liikuteltava käsienpesupiste – perustoiminto uudella tavalla ajateltuna ja helposti tarjolla. Woshion ulkonäkö kuvastaa skandinaavista designia parhaimmillaan, ja sen materiaalit on valittu huolella kestämään kovaa julkista käyttöä ja kulutusta.”
Sauli Suomi, Woshio Finland, Founder

Tutustu Woshioon osoitteessa: www.woshio.fi

Yhteydenotot Woshio-käsienpesuratkaisuihin liittyen:

Hanno Airas
Novosan Oy
Toimitusjohtaja, CEO
hanno.airas@novosan.fi

Kauppakeskus Puuvilla on Porin keskustan läheisyydessä Isosannan kaupunginosassa sijaitseva Satakunnan suurin kauppakeskus. Vuonna 2017 Puuvilla valittiin vuoden kauppakeskukseksi Suomessa. Puuvilla muodostaa kauppakeskuksen ohella kaupunkikorttelin, joka yhdistää toimintaympäristön niin eri alojen yrityksille kuin koulutusorganisaatioille ja julkisen sektorin palveluyksiköille. Kauppakeskuksen keskellä sijaitsevalla aukiolla järjestetään myös tapahtumia. www.porinpuuvilla.fi

Avainsanat