WC-tila voi olla muutakin kuin pelkkä vessa

Pakollisen pahan sijaan paikan valtti

Jos WC on erityisen onnistunut kokonaisuus, voi se sinetöidä päätöksen tulla ruokaostoksille juuri kyseiseen kauppaan. Oikein mallikkaiden ja mieleenpainuvien projektien osalta, ruokakaupan WC:llä voi päästä jopa ylistävien kiitosten ja ilahtuneiden keskustelujen keskiöön. Näin tapahtui esimerkiksi eräässä Prismassa sen jälkeen, kun ruokakaupan kiinteistöön oli toteutettu juuri tällainen; erityisen onnistunut WC-tilojen päivitys. Tuossa kaupassa nimittäin remontoitiin WC, jossa oli lapsille paitsi oma pieni WC-pönttönsä myös oma, pienikokoinen ovensa vanhempien WC:n yhteydessä. Remontin jälkeen hämmentävän moni perhe kiitteli, että kyseiseen ruokakauppaan olikin päädytty ostoksille lasten ehdottomasta vaatimuksesta, WC:n ansiosta. Suomalaisessa, vessojen suunnitteluun erikoistuneessa Novosanissa, tiedetään onnistuneen WC-kokonaisuuden voima. Vuosien kokemuksella yrityksessä ollaan tietoisia myös niistä lainalaisuuksista, jotka johdattelevat onnistuneeseen suunnittelutyöhön ja lopputulokseen.

Suunnitellaanko yhdessä erityisen upea WC?

Vessalla on väliä – sekä asiakkaan, että WC:n puhtaanapidosta vastaavan, tyytyväisen työntekijän näkökulmasta. Novosan toimii projekteissa usein arkkitehtien aisaparina. Osaaminen WC-tilojen suunnittelussa pureutuu Novosanissa niin pieniin yksityiskohtiin kuin suuriin linjoihin. Ennen kaikkea projekteissa toimitaan WC-tilojen johtavana asiantuntijana ja tukena itse suunnitteluprosessissa. Kun jokin asia on intohimo, se heijastuu tulokseen ja intohimolla tehdyissä projekteissa lopputulos on usein aivan erityisen hyvä. Novosanissa WC:t ovat intohimo. Novosanin tiimin pöydällä kaikki lähtee liikkeelle koko asiakaspolun läpikäymisestä WC:n osalta. Usein “pienet” yksityiskohdat nousevat keskiöön onnistuneissa kokonaisuuksissa – juuri ne, joilla ei ajateltu olevan niin suurta väliä. Sitten näistä pienistä asioista tulee käytännön elämässä mullistavan suuria – sekä silloin, kun ne on huomioitu kuin myös silloin, kun niitä ei olla osattu suunnitellessa ottaa huomioon.

“Julkinen vessa on täynnä yksityiskohtia ja siksi suunnittelu vaatii erityisosaamista ja tarkkuutta. Jotta lopputuloksesta tulee onnistunut on huomioitava niin käyttäjän, siistijän, huoltomiehen kuin tilaajan toiveet.” Julia Kuhanen, Novosan Oy

“Vessa on yllättävän usein se, joka on ratkaiseva tekijä hyvässä asiakaskokemuksessa. Vessalla on väliä – jo suunnittelupöydällä. Parhaimmillaan vessareissulta palataan takaisin jatkamaan ostoksia tuntien tulleensa kauniisti palvelluksi.” Sanna Lahtivesi, Novosan Oy.


Vessojen asiantuntijana tarjoamme myös markkinoiden parhaat tuotteet. Laatu ja ympäristöystävällisyys on meille sydämen asia – niistä emme tingi.

Hei, arkkitehti ja suunnittelija

Osaaminen WC-tilojen suunnittelussa pureutuu niin pieniin yksityiskohtiin kuin suuriin linjoihin. Ennen kaikkea haluamme olla tukenasi itse suunnitteluprosessissa. Yhtälailla kuin tilojen toimivaan valaistukseen ja akustiikkaan tarvitaan erityisosaamista – WC-tilat eivät ole poikkeus.

Ota yhteyttä – me autamme mielellämme

Avainsanat