Novosan Oy Nordbygg-messuilla Tukholmassa 26.-29.4.2022

Tutustu Novosan WC-tilasuunnitteluun ja tuotevalikoimaan

Nordbygg-messut järjestetään Tukholmassa 26.-29.4.2022. Messut ovat Euroopan rakennus- ja kiinteistöalan suurimpia ja dynaamisimpia kohtauspaikkoja. Ne houkuttelevat paikalle lähes 48 000 kävijää vuodessa. Vessojen asiantuntija Novosan Oy on huhtikuussa messuilla tuomassa näkyville WC-tilasuunnittelua sekä tuotteita, jotka tuovat julkisiin WC-tiloihin säästöjä, hygieenisyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta.

Novosan esittelee messuilla laajan WC-tuotevalikoimansa sekä tulevia suunnittelu- ja vessatrendejä. Kerromme, kuinka oikein valitut WC-tuotteet auttavat vähentämään mm. kiinteistön vesikuluja. Novosan-tuotevalikoima pitää sisällään ympäristöystävällisiä tuotteita sekä innovatiivisia ratkaisuja kuten messuilta löytyvä Conti+ ultra-hana. Hana on huollettavuuden edelläkävijä, jonka modulaarinen rakenne mahdollistaa eri osien valinnan kohteen tarpeiden mukaiseksi. Esimerkiksi hanan korkeus, väri, energialähde sekä suutin eli vedenvirtaus (pore, spray, laminaari) ovat kustomoitavissa.


Kosketusvapaa Conti+ ultra GM10 –hana saniteettitilaan.

Tarjolla on entuudestaan tuttuja tuotteita sekä uusia malleja, jotka on lanseerattu markkinoille hiljattain. Löydät osastoltamme tutut vedettömät Urimat-pisuaarit, jotka ovat kosketusvapaita ja siksi erittäin käyttäjäystävällisiä ja hygieenisiä. Urimat-mallistomme täydentyy keväällä mustilla tyylikkäillä pisuaareilla. Keraamiset mallit: Ceramic20 ja CeramicC2 ovat saatavana upealla mustalla keraamisella kuorella. Tulossa on myös musta erikoiserä polykarbonaatista valmistetuista CompactPlus-pisuaareista.

Messuilla on nähtävissä kotimainen Novosan Palapeilikaappi. Julkiseen vessaan suunniteltu, lukittava peilikaappi edustaa omaa tuotantomallia, jossa yhdistyvät käyttömukavuus, toimivuus sekä tyylikkyys. Paperit ja saippua on integroitu peilin sisälle, jolloin muut seinäpinnat pysyvät vapaina annostelijoista ja säästyvät porausrei’iltä.


Julkisen tilan vessan kalusteissa on otettava huomioon myös siivoustoimi – Novosan Palapeilikaapissa on pitkä täyttöväli.

Laadukkaissa WC-tiloissa on tehty tilaajan, käyttäjän ja ympäristön kannalta oikeat ratkaisut

Novosan esittelee Nordbygg-messuilla ammattitaidolla toteutettua WC-tilasuunnittelua. Tutustu osastollamme Novosanin uusiin referenssikohteisiin ja kuviin. WC-suunnittelun asiantuntijat kertovat messukävijöille lisää näistä kohteista sekä antavat vinkkejä toimivampaan tilasuunnitteluun.

Uusi Timkid-mallisto – lastenhoitopöydät julkisiin tiloihin

Timkid-lastenhoitopöydissä kohtaavat turvallisuus, laatu ja skandinaavinen design. Helppokäyttöiset hoitopöydät sopivat vauvoille sekä eri ikäisille lapsille. Timkid-lastenhoitopöydät ovat turvallisia ja hygieenisiä. Kaikki pöydät ovat TÜV-testattuja ja GS-sertifioituja Saksassa (turvallisuus- ja laatutestaus).

Tule paikan päälle kokeilemaan, kuinka helppoa Timkid-hoitopöydän käyttö on. Lastenhoitopöytä on kestävä ja muotoilultaan ajaton. Se on sopiva vaihtoehto arkkitehdeille tai rakennuttajille, jotka haluavat taatusti kestävän ja pitkäikäisen tuotteen suunnitelmiinsa.


Timkid-lastenhoitopöytä malliston KAWAQ-pöytä on valmistettu korkeapainelaminaatilla pinnoitetusta, taivutetusta puusta, jonka keskiosa on metallia.

Novosanin vessa-asiantuntijat Nordbygg-messuilla

Olemme ainoa Suomessa ja Ruotsissa toimiva julkisten WC-tilojen erikoisosaaja, joka suunnittelee sekä toteuttaa ensiluokkaisia vessoja ja tarjoaa niihin markkinoiden parhaat WC-tuotteet. Messuvierailla onkin nyt ainutkertainen mahdollisuus vierailla osastollamme sekä keskustella tuotevalikoimastamme ja innovatiivisista ratkaisuista tai vaikkapa suunnitteluun liittyvistä kysymyksistä Novosanin vessa-asiantuntijoidemme kanssa.

Tervetuloa osastolle: A18:57. Kysy lisää tai varaa aika messutapaamiseen asiakaspalvelu@novosan.fi