Novosan Conti+ ultra

Kosketusvapaa Conti+ ultra GM10 -hana

5388-1

615.04 724.16 

Poista
Määrä

Kosketusvapaa hana, jonka huoltotoimiin et putkimiestä tarvitse! Valitsimme Conti+ ultra -hanan valikoimaamme sen innovatiivisen huollettavuuden ansiosta. Hanan tekniikka ja koneisto löytyvät päältä, avattavan kannen alta. Hanan virtaviivainen muotoilu bakteereja hylkivät materiaalit tekevät siitä helposti puhdistettavan ja hygieenisen. Conti+ ultra -hana soveltuu kaikkiin kohteisiin, kauppakeskuksista erityistä hygieenisyyttä vaativiin tiloihin mm. sairaaloihin.

Save Water
Lue lisää

Tuotetiedot

Kokonaiskorkeus

17,8 cm

Väri

Harjattu nikkeli, Kiillotettu messinki, Kromattu

Perusenergialähde

Paristot, Verkkovirta

Lisäenergialähde

Aurinkopaneeli, Ei lisäenergialähdettä, Turbiini

Suutin

1,9 l/min spraysuutin, 5,7l/min laminaarisuutin, 5,7l/min poresuutin

Design

Huoltotoimet tehdään hanan päältä ilman hanan irrottamista altaasta tai allastasosta. Huoltoon tarvitaan vain yksi työkalu. Vedentulo katkaistaan helposti vain kiertämällä hanan venttiilimoduulia. Voit siis unohtaa LVI-asentajan odottelun ja pitkät käyttökatkot – huoltotoimiin ei putkimiestä tarvita.
Hanan modulaarisuus mahdollistaa eri osien valinnan kohteen tarpeiden mukaiseksi: hanan korkeus, väri, suutin eli vedenvirtaus (pore, spray vai laminaari) ja energialähde. Perusverkkovirran ja akun lisäksi saatavilla on myös aurinkopaneeli- tai turbiinivaihtoehdot, jotka keräävät virran joko vedenvirtauksesta tai tilan valaistuksesta. Suutinvaihtoehdoilla varmistetaan kohteeseen soveltuva vedenvirtaus.
Hanan hygieenisyys perustuu kosketusvapauteen ja bakteereja hylkivään materiaaliin. Mm. sairaaloihin soveltuvaan Expert-malliin on mahdollista ohjelmoida käsienpesun pituuden aika ja valita laminaarisuuttimen erityisen hygieeninen vedenvirtaus. Hanaan on aktivoitavissa myös automaattinen hygieniahuuhtelutoiminto – hana huuhtelee itse itsensä, estäen lian ja saostumien kertymisen.
Hana on suunniteltu ja valmistettu kovaa käyttöä ja jopa ilkivaltaa silmällä pitäen – kaikki hydrauliset osat ovat integroituna rungon sisällä.

Kohteet joissa käytössä

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi