Kierrätysetu! Vaihda vanha vedetön Urimat-pisuaari uuteen

 

Me olemme edistämässä kiertotaloutta ja rakentamassa kestävää tulevaisuutta – haluamme sinut mukaan!

Kiertotalouden avulla on mahdollista pitää arvokkaat materiaalit kierrossa, vähentää syntyvän jätteen määrää. Materiaalien oikein kierrättämisellä on merkittäviä ympäristövaikutuksia ja me haluammekin varmistaa, ettei jätteistä aiheudu haittaa ympäristölle.

Uusiokäyttöön päätyvä materiaali vähentää ympäristön ja luonnon turhaa kuormitusta

Kun julkiset WC-tilat tulevat tiensä päähän ja saneeraus on välttämätöntä – usein vanhat, mutta vielä käyttökelpoiset kalusteet heitetään suoraan jätelavalle. Tämä toimintamalli ei muutu, ellei uudiskohteisiin jo lähtökohtaisesti suunnitella ja valita oikeita materiaaleja. Novosanin suunnittelupöydällä kohteisiin valitaan aina materiaaleja, joita on mahdollista hioa, ehostaa ja kierrättää WC-tilojen ollessa täydessä toiminnassa. Esimerkiksi WC:n allaskalusteita ei aina tarvitse vaihtaa kokonaan uusiin: vaihdetaan tai kunnostetaan vain se osa, joka on kovimmalla kulutuksella ja jossa käytönjäljet näkyvät. Käytössä ollut materiaali on mahdollista kierrättää ja käyttää uudelleen. WC:n käyttöikä pitenee, tila kestää paremmassa kunnossa ja samalla myös ympäristön kuormitus pienenee!

“Me Novosanilla haluamme mahdollistaa myös sen, että kalusteet, näiden osat ja muut tarvikkeet menevät uusiokäyttöön. Samalla me autamme säästämään mittavia määriä materiaaleja, valmistuksessa käytettyä energiaa sekä vähennämme luonnollisesti kasvihuonepäästöjä ja ehkäisemme luontokatoa.”Hanno Airas, Toimitusjohtaja, Novosan Oy

Päivitä pisuaari?

Me huolehdimme, että Kierrätysetu-kampanjaamme toimitetut vanhat vedettömät Urimat-pisuaarit kierrätetään ja hyödynnetään uusiomateriaalina ympäristöystävällisesti. Mikä parasta, kun vanhat Urimat-pisuaarit kierrätetään vastuullisesti niin samalla WC-tilat uudistuvat palanen kerrallaan. Pisuaarien vaihto kannattaa, sillä se pienentää jälki-investointi ja –saneeraustarpeita ja pidentää samalla saniteettitilojen käyttöikää.

Vastuullisuus, ekologisuus ja kestävä kehitys on meille ensisijaisen tärkeää. Valikoimamme on rakennettu erityisesti palvelemaan arkkitehteja ja suunnittelijoita erilaisissa suunnitteluhankkeissa, sekä rakentajia ja urakoitsijoita kaikissa rakennusprojekteissa. Valikoimastamme löytyy niin ekologiset, hiilineutraalit kuin innovatiiviset tuotteet kaikkiin saniteettitiloihin. Urimat-vedettömien pisuaarien Kierrätysetu-kampanjan avulla haluamme kannustaa yhteiskuntamme eri toimijoita ja yrityksiä kiertotalouden toteutumisessa.

Kiinnostuitko? Hyödynnä nyt -40% kierrätysetu – lue lisää! 

Mikä on vedetön Urimat-pisuaari?

Vedettömät Urimat-pisuaarit ovat hygieeninen valinta saniteettitilaan – ne ovat iskunkestäviä, helposti siivottavia ja käyttäjäystävällisiä. Urimat-pisuaarin vedettömyys perustuu patentoituun teknologiaan, jossa virtsa valuu painovoiman avulla viemäriin. Viemärin suulle sijoitettu MB Active Trap –hajulukko sulkeutuu automaattisesti ja vie hajut mennessään. Vedetön pisuaari on tehokas tapa säästää vettä – yksi Urimat säästää keskimäärin 100 000 litraa vuodessa. Lisäksi se on käytössä miellyttävä ja hygieeninen.

“Vedettömät Urimat -pisuaarit olivat järkevä hankinta myös taloudelliselta näkökannalta. ”Säästöt ovat melko isoja. Niitä kertyy veden kulutuksen vähenemisestä, sekä raikastimien, uriinitablettien ja muiden vuokralaitteiden poisjäämisestä.” – Petri Kyllönen, Siivouspäällikkö, Viking Line 

“Päätimme, että vuosia palvellut VIP-saniteettitilamme Bajamaja® Millenium on uudistuksen tarpeessa. Halusimme tarjota asiakkaillemme entistä ensiluokkaisemman saniteettiratkaisun. Totesimme, että paras vaihtoehto on pidentää jo olemassa olevan WC-vaunun käyttöikää sen sijaan, että olisimme hankkineet kokonaan uuden vaunun sen tilalle. Tämä oli ratkaisuna kestävämpi ja ekologisempi vaihtoehto. Teimme uudistuksen tiiviissä yhteistyössä Novosan Oy:n osaajien kanssa”. – Mika Paananen, L&T:n Bajamaja® – ja tapahtumapalvelu