Viega

Viega Visign for Style 25 sensitive-huuhtelupainike, valkoinen

774356

155.00  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 125.00 

Määrä

Visign for Style 25 sensitive on elektroninen ja kosketusvapaa seinä-WC:n huuhtelupainike. Upeasti muotoiltu ja viimeistelty WC:n-huuhtelupainike reagoi käden liikkeeseen ja vetää vessan ilman kosketusta. Valkoisessa painikkeessa on kahden huuhtelun tekniikka ja se sisältää älykkään Viega Hygiene -toiminnon. Automaattinen hygieniaa edistävä toiminto huuhtelee WC:n säännöllisesti. Bakteereita poistava huuhtelutoiminto varmistaa veden vaihtumisen putkissa ja sopii erityisesti kohteisiin (esim. hotellihuoneet), joissa WC-istuinta ei käytetä päivittäin. Selkeälinjaisesti muotoiltu seinä-WC-istuimen huuhtelupainike on yhteensopiva piiloasennettavien Prevista Dry -huuhtelusäiliöiden kanssa.

  • Yhteensopiva piiloasennettavien Prevista Dry -huuhtelusäiliöiden kanssa
  • Vain yhdistettynä tuotteeseen: elektroninen tarvikesarja malli 8655.11
  • Kosketusvapaa huuhtelutoiminto etu- tai yläpuolelta
  • Kahden huuhtelun tekniikka, sisältää Viega Hygiene -toiminnon
  • Kahden huuhtelun tekniikka: pienen huuhtelun tehdasasetus n. 3 l, täyden huuhtelun tehdasasetus n. 6 l

Varustus

  • Kiinnityskehys, käyttötankosarja, kiinnityspultit

Lisätiedot: Elektroniset tarvikesarjat on tilattava erikseen. Viega Hygiene -toimintoa koskeva huomautus: käyttäjän havaintojen mukaan voidaan asettaa erilaisia huuhteluaikoja ja huuhtelumääriä. Ohjelmoitavat aikavälit: 1 h, 12 h, 24 h, 72 h, 168 h. Ohjelmoitavat huuhtelumäärät: 3 l, 7,5 l.

Made In Germany
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

774356

LVI-numero

5754045

Materiaali

Muovi: peitekansi ja painike

Väri

Valkoinen

Design

Viega on kansainvälisesti toimiva markkinajohtaja, jolla on kymmenen toimipistettä ympäri maailmaa ja laaja koko asennustekniikkasektorin kattava tuotevalikoima. Viega on pysynyt erittäin aktiivisena seinäasennusteknisten tuotteiden valmistuksessa. Viega valmistaa seinäasennus- ja vedenpoistotekniikan sektoreilla teknisesti huippuluokkaisia saniteettitiloihin sopivia tuotteita ja asettaa jatkuvasti uusia muotoilun standardeja, joita on myös palkittu säännöllisesti. Yli sata muotoilupalkintoa kertoo omaa tarinaansa, joka on vähintään yhtä vaikuttava kuin tuotteiden selkeät ja tyylikkäät linjat.

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi