Viega

Viega Visign for More 202 -huuhtelupainike LED-valolla, valkoinen

773458

749.00  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 604.03 

Määrä
Visign for More 202 on elektroninen LED-valolla valaistu seinä-WC:n huuhtelupainike. Valkoisessa painikkeessa on kahden huuhtelun tekniikka ja se sisältää älykkään Viega Hygiene -toiminnon. Automaattinen hygieniaa edistävä toiminto huuhtelee WC:n säännöllisesti. Bakteereita poistava huuhtelutoiminto varmistaa veden vaihtumisen putkissa ja sopii erityisesti kohteisiin (esim. hotellihuoneet), joissa WC-istuinta ei käytetä päivittäin. Selkeälinjaisesti muotoiltu seinä-WC-istuimen huuhtelupainike on yhteensopiva piiloasennettavien Prevista Dry -huuhtelusäiliöiden kanssa.
  • Yhteensopiva piiloasennettavien Prevista Dry -huuhtelusäiliöiden kanssa
  • Vain yhdistettynä tuotteeseen: elektroninen tarvikesarja malli 8655.11
  • Käsinkäyttö etu- tai yläpuolelta
  • Kahden huuhtelun tekniikka, sisältää Viega Hygiene -toiminnon, LED valolla
  • Kahden huuhtelun tekniikka: pienen huuhtelun tehdasasetus n. 3 l, täyden huuhtelun tehdasasetus n. 6 l
Varustus
  • Kiinnityskehys, käyttötankosarja, kiinnityspultit
Huom. Elektroniset tarvikesarjat on tilattava erikseen. Viega Hygiene -toimintoa koskeva huomautus: käyttökohteen mukaan voidaan asettaa erilaisia huuhteluaikoja ja huuhtelumääriä. Ohjelmoitavat aikavälit: 1 h, 12 h, 24 h, 72 h, 168 h. Ohjelmoitavat huuhtelumäärät: 3 l, 7,5 l.
Made In Germany
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

773458

LVI-numero

5754046

Materiaali

Muovi: peitekansi ja painike

Väri

Valkoinen

Design

Viega on kansainvälisesti toimiva markkinajohtaja, jolla on kymmenen toimipistettä ympäri maailmaa ja laaja koko asennustekniikkasektorin kattava tuotevalikoima. Viega on pysynyt erittäin aktiivisena seinäasennusteknisten tuotteiden valmistuksessa. Viega valmistaa seinäasennus- ja vedenpoistotekniikan sektoreilla teknisesti huippuluokkaisia saniteettitiloihin sopivia tuotteita ja asettaa jatkuvasti uusia muotoilun standardeja, joita on myös palkittu säännöllisesti. Yli sata muotoilupalkintoa kertoo omaa tarinaansa, joka on vähintään yhtä vaikuttava kuin tuotteiden selkeät ja tyylikkäät linjat.

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi