Novosan Timkid

KAWAQ-lastenhoitopöytä, antrasiitti

TKQ3006

Kompakti kokoontaitettava hoitopöytä
Valikoimamme horisontaalinen versio sopii erityisesti ahtaisiin tiloihin, joihin ei voida sijoittaa kovin syvää hoitopöytää asiakkaiden käyttöön. Voidaan helposti avata ja sulkea yhdellä liikkeellä. Vanhemmat voivat näin käyttää hoitopöytää yksin pitäen samalla vauvaa sylissään. Hoitopöydän 20 cm korkea turvalaita ja kannen niveliin integroitu jarru takaavat turvallisuuden päivittäisessä käytössä Kannen niveliin sisäänrakennetuilla jarruilla varmistetaan, että hoitotaso ei aukea äkillisesti. Kun hoitotasoa ei käytetä, se pysyy suljettuna, joten se vie vähän tilaa. Suljettuna hoitopöydän syvyys on 22,5 cm ja avattuna vain 49 cm! Hoitopöytä soveltuu näin erityisen hyvin ahtaampiinkin tiloihin.

• 20 cm:n turvalaidat
• TÜV-testattu Saksassa ja GS-sertifioitu (turvallisuus ja laatu testaus)
• hoitopöytä täyttää turvallisuusstandardin EN 12221-1:2008+A1:2013
• sisältää yhden PU-nahkasta valmistetun hoitoalustan, joka hylkii rasvoja ja öljyjä; ei sisällä PVC:tä
• hygieeninen ja helppo pitää puhtaana
• todella kestävät valmistusmateriaalit
• huoltovapaa hidaste saranoissa

Made In Germany
Lue lisää

Tuotetiedot

Mitat 22.5 × 83 × 56.2 cm (senttimetri)
Tuotenumero

TKQ3006

Väri

Antrasiitti

Materiaali

Metalli ja korkeapainelaminaatilla pinnoitettu, muotoon taivutettu vaneri

Paino

Painoraja 50 kg

Laidan korkeus

20 cm

Hoitoalusta

PU-nahkasta valmistettu hoitoalusta, joka hylkii rasvoja ja öljyjä; ei sisällä PVC:tä

Käyttökohteita

Kodit, kirjastot, hotellit, sairaalat ja muut terveydenhuollon yksiköt, päiväkodit, julkiset kiinteistöt, ravintolat, kauppakeskukset, lääkärikeskukset.

Syvyys suljettuna

22.5 cm

Malli

Horisontaali/vaaka

Timkid-lastenhoitopöytä on valmistettu korkeapainelaminaatilla pinnoitetusta, taivutetusta puusta sekä eri väreissä saatavasta metallisesta keskipaneelista. Hoitopöydän metallisessa keskipaneelissa on laserkaiverrettu nallekuvio valkoisella pohjalla. Nallekuviota voi korostaa myös värikalvolla – värivaihtoehtoja on useita.

Helppo kiinnitys ja turvallinen käyttö! Timkid-lastenhoitopöytä malliston KAWAQ-pöytä voidaan kiinnittää seinään tilaa säästävästi mukana toimitetulla teräskiskolla. Tukeva lastenhoitopöytä voidaan kiinnittää seinälle mukana tulevalla asennuslevyllä. Näin säästyy arvokasta tilaa. Asennuskorkeus voidaan valita käyttökohteen sekä käyttäjien tarpeiden mukaan, mikä parantaa ergonomiaa käyttäjät huomioiden. Vauvan hoitopöydän suuri 50 kg: n kuormitettavuus ja korkeat laidat takaavat turvallisuuden vauvan tai taaperon vaippaa vaihdettaessa. Lastenhoitopöydän kannen sisällä on pieni hylly lastentarvikkeille.

Lataukset

Asennusohje FI/EN
CAD/BIM-objektit

Yhteensopivat tuotteet

Timkid-lastenhoitopöydän vaihtoalusta. Väri:vaaleanharmaa.

Lastenhoitopöytien vaihtoaluset

Lisää tarjouspyyntöön
Hiiwi-hissinostin lastenhoitopöytiin. Kaksi lastenhoitopöydän Hiiwi-hissinostinta kuvattuna vierekkäin. Toisessa vauvan hoitopöydässä kansi auki ja toisessa kiinni. Väri: valkoinen. Tuotenumero: Hiiwi

Hiiwi-hissinostin lastenhoitopöytiin

Lisää tarjouspyyntöön

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi