Novosan Timkid

KAWAmidi-lastenhoitopöytä, pyökki, RST-keskipaneeli

TM20012

Taatusti kestävä ja pitkäikäinen tuote!
KAWAmidi-lastenhoitopöytä on moderni, ohut ja avattava. KAWAmidi on kokoontaitettava, seinälle asennettava Timkid-lastenhoitopöytä. Korkealaitainen KAWAmidi-lastenhoitopöytä sisältää myös yhden hoitoalustan. KAWAmidia voidaan käyttää erityisen hyvin päiväkodeissa. Sen 20 cm korkea turvalaita ja kannen niveliin integroitu jarru takaavat turvallisuuden päivittäisessä käytössä. Pöydän voi helposti avata ja sulkea yhdellä liikkeellä. Hoitajat voivat näin käyttää hoitopöytää yksin pitäen samalla vauvaa sylissään. Hoitopöytä on helppo pitää puhtaana vedellä ja perinteisillä desinfiointiaineilla.

• 20 cm:n turvalaidat
• TÜV-testattu Saksassa ja GS-sertifioitu (turvallisuus ja laatu testaus)
• hoitopöytä täyttää turvallisuusstandardin EN 12221-1:2008+A1:2013
• hygieeninen ja helppo pitää puhtaana
• todella kestävät valmistusmateriaalit
• huoltovapaa hidaste saranoissa

Made In Germany
Lue lisää

Tuotetiedot

Mitat 22.5 × 57.3 × 77.4 cm (senttimetri)
Tuotenumero

TM20012

Väri

Pyökki, RST-etupaneeli

Materiaali

Metalli ja korkeapainelaminaatilla pinnoitettu, muotoon taivutettu vaneri.

Paino

Painoraja 50 kg

Laidan korkeus

20 cm

Hoitoalusta

PU-nahkasta valmistettu hoitoalusta, joka hylkii rasvoja ja öljyjä; ei sisällä PVC:tä.

Käyttökohteita

Kodit, kirjastot, hotellit, sairaalat ja muut terveydenhuollon yksiköt, päiväkodit, julkiset kiinteistöt, ravintolat, kauppakeskukset, lääkärikeskukset.

Syvyys suljettuna

22.5 cm

Timkid-lastenhoitopöytämalliston KAWAmidi on valmistettu korkeapainelaminaatilla pinnoitetusta, taivutetusta puusta sekä eri väreissä saatavasta metallisesta keskipaneelista. Hoitopöydän metallisessa keskipaneelissa on laserkaiverrettu nallekuvio valkoisella pohjalla. Nallekuviota voi korostaa myös värikalvolla – värivaihtoehtoja on useita.

GS-sertifikaatti ja TÜV-testi korostavat hoitopöydän kestävyyttä ja turvallisuutta. Suuren, 77 cm pituisen kannen johdosta vauvan hoitopöytä soveltuu erityisen hyvin myös eri ikäisten ja kokoisten lasten hoitoon. Tukeva Timkid-lastenhoitopöytä voidaan kiinnittää seinälle, mikä säästää tilaa. Asennuskorkeus voidaan valita käyttökohteen sekä käyttäjien tarpeiden mukaan. Kannen niveliin sisäänrakennetuilla jarruilla varmistetaan, että hoitotaso ei aukea äkillisesti. Lastenhoitopöydän kannen sisällä on pieni hylly lastentarvikkeille.

Lataukset

Asennusohje FI/EN

Yhteensopivat tuotteet

Hiiwi-hissinostin lastenhoitopöytiin. Kaksi lastenhoitopöydän Hiiwi-hissinostinta kuvattuna vierekkäin. Toisessa vauvan hoitopöydässä kansi auki ja toisessa kiinni. Väri: valkoinen. Tuotenumero: Hiiwi

Hiiwi-hissinostin lastenhoitopöytiin

Lisää tarjouspyyntöön
Timkid-lastenhoitopöydän vaihtoalusta. Väri:vaaleanharmaa.

Lastenhoitopöytien vaihtoaluset

Lisää tarjouspyyntöön

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi