BlackSatino

BlackSatino-käsipyyhepaperiannostelija V, musta

331930 B

Tiesitkö, että tämä annostelija on hiilineutraali? BlackSatino-käsipaperiannostelija edustaa tyylikästä, modernia ja kompaktia muotoilua, jossa yhdistyy taloudellisuus sekä ympäristöystävällisyys. Annostelijaa on helppo käyttää ja täyttää. Annostelija annostelee vain yhden paperin kerrallaan ja sen pinta on helppo pitää puhtaana. Seinään kiinnitettävät annostelijat sopivat hyvin asiakas-WC:hen tai henkilökunnan saniteettitilaan.

 

Carbon Neutral Cradle To Cradle Certified Recycled
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

Musta 331930

Mitat (K x L x S)

44 x 28 x 14 cm

Väri

Mattamusta, Mattavalkoinen

Materiaali

ABS-muovi

LVI-numero

Musta 5774406 M, Valkoinen 5774406 V

Kaikki BlackSatino-tuoteperheen annostelijat sekä pehmopaperit valmistetaan kierrätysmateriaaleista käyttäen sataprosenttisen vihreää energiaa. Lukuisia palkintoja voittanut BlackSatino on kestävän suunnittelun edelläkävijä ja maailman ympäristöystävällisin tuoteperhe saniteettialalla!

Cradle to Cradle Certified® on maailman tunnetuin ja arvostetuin sertifikaatti kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunnitteluille, valmistetuille ja kierrätettäville tuotteille. Sertifiointi antaa varmuuden tuotteen loputtomasta kierrosta puhtaasti – kaikki osatekijät voidaan kierrättää turvallisesti ja luontoystävällisesti. Cradle to Cradle™ -sertifikaatti takaa turvallisen ja puhtaan materiaalikierron ympäristön kantokyvyn rajoissa. Lue lisää: BlackSatino – Cradle to Cradle Certified®.

Lataukset

CAD/BIM-objektit

Yhteensopivat tuotteet

BlackSatino-käsipyyhepaperi. Tuotelaatikon väri ja materiaali: ruskea, pahvi. Tuotenumero: 274570.

BlackSatino–käsipyyhepaperi V

Lisää tarjouspyyntöön
Satino by WEPA Comfort –käsipyyhepaperi. Tuotelaatikon väri: vihreä ja valkoinen. Pahvilaatikon kyljessä lukee 100 % kierrätettyä käsipyyhepaperia. Tuotenumero: 277190.

Satino Comfort –käsipyyhepaperi V

Lisää tarjouspyyntöön

Kohteet joissa käytössä

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi