Woshio – käsienpesupiste julkisiin tiloihin


Woshio-käsienpesupisteen muotoilu sai kansainvälistä huomiota European Design Award-kilpailussa

Woshio on käsienpesupiste, joka toimii ilman viemäröintiä ja vesiliitäntää

Jo ennen korona-aikaa on keskusteltu siitä, miksi julkisissa tiloissa on mentävä saniteettitilaan, jos haluaa pestä kädet. Novosan päätti suunnitella käsienpesupaikan, joka löytyy helposti matkan varrelta ja on kaikkien saatavilla. Woshio-käsienpesuratkaisu olikin ollut Novosanin suunnittelupöydällä jo jonkin aikaa, mutta pandemia vauhditti sen tuotantoa. Porin Puuvillan kauppakeskuksessa Woshio-käsienpesupiste on palvellut asiakkaita jo keväästä asti ja kesällä Woshio rantautui testikäyttöön Helsingin Sataman Länsiterminaaliin.

Woshio-käsienpesupiste löysi paikkansa kauppakeskus Puuvillasta

Woshio-käsienpesupiste avattiin Puuvillan asiakkaille 15.4.2021. Woshio sijoitettiin keskeiselle ja helposti löydettävälle paikalle kauppakeskuksessa, Puuvilla Areenalle. Käsienpesupisteelle löytyi helposti sijoituspaikka kauppakeskuksesta, koska se ei tarvitse vesi- eikä viemäriliitäntää, pelkkä sähkö riittää.

”Haluamme toimia vastuullisesti ja huomioida asiakkaamme uusilla tavoilla, nyt Woshio-käsienpesupisteellä. Asiakaskunnassamme on paljon lapsiperheitä, ja olimme todella iloisia, että muunneltava Woshio taipui myös pikkuasiakkaillemme – käsienpesupisteen toinen lavuaari on asennettu korkeudelle, johon lapsi yltää helposti. Turvallisuuden ja hygieenisyyden lisäksi haluamme Puuvillassa panostaa ekologisuuteen ja etsimmekin jatkuvasti uusia ratkaisuja pitää yllä mainettamme energiatehokkaana ja vähäpäästöisenä kauppakeskuksena.”
Kauppakeskusjohtaja Tiina Justén, Porin Puuvilla

Woshiolle kultainen European Product Design Award -palkinto

Tänä syksynä Woshio-käsienpesupisteen muotoilu sai kansainvälistä huomiota European Design Award-kilpailussa. Tummanpuhuva ja tyylikäs Woshio-käsienpesupiste on muotoiltu korkealuokkaisesti ja pelkistetysti. Woshio on edustava ratkaisu, joka on helppo sijoittaa hyvin erilaisiin kiinteistöihin (lentokentät, satamat, koulut, päiväkodit, kirjastot ja urheiluhallit).

Woshio voitti kultaa luokassa: Winner in Design for Society/Design for Environment

Woshio on:

  • Suomalainen ja liikuteltava ja muunneltava käsienpesupiste julkisiin tiloihin.
  • Käsienpesupiste, jonka avulla voit pestä kädet myös WC-tilojen ulkopuolella.
  • Käsienpesupiste, joka toimii ilman viemäröintiä ja vesiliitäntää.
  • Palveluna toimitettava tuote. Woshio sisältää asennuksen, täyttötuotteet ja huollon.
  • Aina siirrettävissä ja se kootaan juuri paikkasi ja toiveidesi mukaan.
  • Pieni vedenpuhdistamo, joka lisäksi säästää vettä. Woshion toiminta perustuu patentoituihin veden kierrätystekniikoihin ja UV-sterilisointiin.
  • Kooltaan vain 2 m x 2,7 m x 80 cm (KxLxS)

Käsienpesu on tehokkain tapa parempaan käsihygieniaan. Woshio tarjoaa mahdollisuuden tuttuun ja turvalliseen käsienpesuun yksinkertaisen helposti.