Me olemme Novosan – vessojen asiantuntija!

WC-tilan alakaapit on toteutettu tammikuosilla. Allastasot ovat valkoiset ja hanojen päällä on peilit. Peileissä on opasteet käsipyyhkeille ja saippualle.

Uudet verkkosivumme toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan vessojen maailmaan ja meihin – Novosanin vessa-asiantuntijoihin.

Jo 12 vuotta parempien julkisten WC-tilojen asialla

Tarinamme alkoi vuonna 2009 ympäristöä ja kustannuksia säästävästä innovaatiosta, vedettömästä pisuaarista. Kaksitoista kehityksen täytteistä vuotta myöhemmin, tänä päivänä ydinosaamistamme on luoda toimivampia, ekologisempia ja elämyksellisempiä julkisia WC-tiloja.

Ensiluokkaisen WC-tilakokemuksen asialla

Korona on muuttanut maailmaa paljon ja pysyvästi, mutta vessahätää se ei ole poistanut. Asiakkaat tarvitsevat jatkossakin vessoja ja tulevaisuudessa he vaativat tiloilta enemmän. Laadukas asiakasvessa on entistä suurempi kilpailuvaltti ja brändinrakentaja. Se paljastaa yhdeltä istumalta, miten palveluntarjoaja arvostaa asiakkaitaan ja suhtautuu turvallisuuteen ja hygieniaan. Ekologisuudesta puhumattakaan. Kaikki mikä liittyy vessoihin, on lähellä sydäntämme. Haluamme puhua ääneen tästä luonnollisesta toiminnosta,
ja olla mukana rakentamassa parempaa vessakulttuuria Suomeen – vessa kerrallaan.

Vessa-asiantuntijat palveluksessasi

Rakastamme WC-tiloja, tunnemme niiden erityispiirteet ja ymmärrämme niiden merkityksen asiakaskokemukseen – siksi teemme väsymättä töitä vessakulttuurin muuttamiseksi. Ymmärrämme, mitä toimiva WC tarkoittaa perheenisälle, raskaana olevalle, liikuntarajoitteiselle ja jouluostoskassien kanssa toppatakissa painivalle asiakkaalle. Ymmärrämme myös, mitä se pitää sisällään siivoojan, kiinteistöhuollon, vastuullisuuspäällikön ja talousjohtajan näkökulmasta.
Meille laadukas asiakasvessa tarkoittaa kestävää, toimivaa, esteettistä ja turvallista.
Suosimme ekologisia ja kestäviä materiaaleja ja tuotteita; satsaamme sekä toimivuuteen että tunnelmaan. Pieniin tiloihin mahtuu paljon yksityiskohtia ja huomioitavaa – erityisosaamista tarvitaan, jotta tiloista saadaan toimivat ja pitkäikäiset.

Vihreitä arvoja unohtamatta

Vastuullisuus, ekologisuus ja kestävä rakentaminen ovat yhä meille ensisijaisen tärkeät, mutta toisaalta tuttua kauraa; onhan meillä jo koko 2010-luvun ajalta kokemusta aiheesta. Valikoimamme on erityisesti rakennettu palvelemaan arkkitehteja ja suunnittelijoita erilaisissa suunnitteluhankkeissa, ja meiltä löytyy niin ekologiset, hiilineutraalit kuin innovatiiviset tuotteet kaikkiin WC-tiloihin.

Verkkosivujen ohella uudistamme viestintää, markkinointia sekä valikoimaamme pala kerrallaan. Lämpimästi – tervetuloa!

Jos kaipaat ratkaisuja yrityksesi WC-tilojen ongelmiin, ota yhteyttä jo tänään. Tutustu myös Novosan huolenpitosopimukseen ja huoltopalveluihin.