Huolto

Ennaltaehkäise ongelmien syntyä WC-tiloissasi

Haluamme että WC-tilasi pysyvät kunnossa, eikä liiketoiminta kärsi huoltokatkojen takia.
Viemärihuoltomme sisältää viemäreiden puhdistuksen ja videokuvauksen sekä kattavan raportin työstä. Säännöllinen huolto pidentää WC-tilan käyttöikää ja tätä kautta saavutat myös merkittäviä rahallisia säästöjä. Kun WC-tilasi toimivat ongelmitta, myös niiden käyttäjät, asiakkaasi, pysyvät tyytyväisinä.

Jätä vessahuolesi meille.

Huoltopalvelut

toimitettujen tuotteiden asennukset
tilojen viemärihuollot
huoltojen raportointi

Lavuaari_val

Tuotteiden huollot

Tarjoamme toimittamiimme WC-tiloihin ja kalusteisiin kattavat huoltopalvelut.

Kartoitus_val

Tilojen vuosihuollot

Viemärihuoltomme sisältää viemäreiden painehuuhtelut ja kuvaukset ennakoivasti. Lue lisää >>

Säästöpossu_val

Vakiotoimitukset

Tilaushistoriasi avulla osaamme ennakoida tuotteiden menekkiä, vakiotoimituksilla varmistamme etteivät tuotteet pääse loppumaan sinulta kesken.

Sopimus_val

Raportointi

Jokaisen huoltokäynnin jälkeen toimitamme raportin tehdyistä toimenpiteistä. Tästä käy ilmi myös mahdolliset puutteet ja korjausehdotukset.

Huollot ja palvelut

huolto2

VIEMÄREIDEN PAINEHUUHTELU JA PUHDISTUS

Painehuuhtelu on tehokas ja turvallinen tapa viemäreiden avaamiseen. Painehuuhteluun käytämme Ridgid KJ-1590- korkeapainehuuhtelulaitetta, jolla huuhtelu päästään tekemään 30 m matkalle. Pystymme huoltamaan myös ohuet 32 – 40 mm viemäriputket, esimerkiksi lattiakaivojen ja käsienpesualtaiden viemäröinnit.
Viemäreiden painehuuhtelu, katso video ->

huolto1

VIEMÄREIDEN KUVAUS

Viemärikameralla todennamme tehokkaasti tukoksen aiheuttajan tai mahdolliset muut ongelmat viemärissä. Kuvauksiin käytämme Ridgid SeeSnake microReel videotarkastusjärjestelmää. Kuvauksen jälkeen toimitamme kattavan raportin työstä ja todetuista ongelmista. Lisämaksusta toimitamme videon asiakkaalle latauslinkillä, tai muistikortilla.
Flexshaftilla vaivattomasti viemärihuolto, katso video ->

service-7931_2

KALUSTEIDEN HUOLTO JA ASENNUS

Tiimimme huoltaa ja asentaa wc-tilakalusteet ammattitaidolla ja ennen kaikkea optimoituihin paikkoihin, oikeille asennuskorkeuksille.
Meiltä saat myös kattavat huoltopalvelut toteuttamiimme
WC-tiloihin ja toimittamiimme kalusteisiin.

kartoitus

WC-TILOJEN KARTOITUS

Viemärihuoltoon sisältyy myös koko WC-tilan kartoitus. Viemärityön lisäksi saat kattavan raportin WC-tilojesi kunnosta. Vaihdamme tarvittaessa esimerkiksi rikkinäiset WC-istuinten kannet, hajulukot ja hanat ja suoritamme tarvittavat korjaustyöt. Raportoimme tilanteen ja tarjoamme näihin ratkaisun.

SIIVOUSTOIMENKOULUTUS

Tarjoamme tilojenne siivoustoimelle kattavan koulutuspaketin tuotteidemme ylläpitoon. Olemme myös säännöllisesti yhteydessä tilojenne siivous- ja huoltohenkilökuntaan. Vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja koulutamme heitä toimittamiemme ratkaisuiden hoitoon ja huoltoon

VEDENSÄÄSTÖHANKKEET

Vesi näyttelee isoa osaa energiansäästöhankkeissa. Nykyteknologian avulla pystymme tiputtamaan kalustekohtaista vedenkulutusta parhaimmillaan jopa 80%! Kartoitamme asiakkaan yksilölliset tarpeet ja teemme näistä säästölaskelmat. Vedensäästöä saavutetaan päivittämällä jo olemassa olevia kalusteita, tai vaihtamalla näitä uusiin. Merkittävästi säästöpotentiaalia piilee esimerkiksi hanoissa, suihkuissa, pisuaareissa ja istumalaitteissa.

Pidämme sinusta huolta

Nimeämme jokaiselle asiakkaallemme oman vastuuhenkilön, joka pitää asiakkuudesta huolta ja vastaa esiintyviin kysymyksiinne.

Olemme myös säännöllisesti yhteydessä tilojenne siivous- ja huoltohenkilökuntaan. Vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja koulutamme heitä toimittamiemme ratkaisuiden hoitoon ja huoltoon.

Me palvelemme!

prosessi_suunnittelu_2prosessi_suunnittelu
prosessi_toteutus_2prosessi_toteutus
prosessi_yllapitoprosessi_yllapito