Ale!
Nikles

Nikles Pure 105 Airdrop © -yläsuihkupää 6 L tai 9 L tai 12 L/min

B3305EN / B3305N-9N / B3305N

80.60  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 65.00 

Soveltuu yläsuihkujärjestelmiin joiden käyttömukavuutta halutaan parantaa ja vedenkulutusta optimoida. Pehmeät pisarat tuntuvat hyvältä ja suihkunautinto on taattu. Niklesin suihkukahvat ovat nykyaikaista orgaanista muotoilua yhdistettynä minimoituun vedenkulutukseen. Airdrop © tekniikka ja patentoitu ilman ja veden sekoitustekniikka takaavat mukavan suihkukokemuksen. Niklesin ”easy-to-clean” tekniikan vuoksi suihkupää on helppo pitää siistinä eikä hygienia kärsi.

Nikles on sveitsiläinen perheyritys, ja yksi maailman johtavista suihkutuotteiden tuottajista ja toimittajista. Tuotteet ovat laadukkaasti valmistettuja ja kestäviä.

Save Water
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

Nikles Pure 12 L, Nikles Pure 6 L, Nikles Pure 9 L

Väri

Kromattu

Virtausvaihtoehdot

6 L / 9 L / 12 L/min

Halkaisija

105 mm

Design

Novosanin vedensäästöratkaisut koostuvat useista vettä säästävistä tuotekokokonaisuuksista. Vettä säästävien tuotteiden avulla kiinteistö saavuttaa huomattavia säästöjä nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Nykyaikaisten, vettä säästävien tuotteiden avulla saavutetaan saniteettitiloissa ja kiinteistöissä jopa 40-80% säästö. Merkittävää säästöpotentiaalia on mm. seuraavissa tuotteissa: vessan hanat, suihkukahvat, wc-istuimet ja pisuaarit.

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi