Kyrö

Hajusteeton Kyrö-käsidesinfiointiaine 400 ml

KYRÖ_400

HAJUSTEETON KÄSIDESIGEELI DESINFIOI TEHOKKAASTI – pidä Kyrön käsidesi edelleen arjessa mukana. Hygieeninen käsienpuhdistusaine ei vaadi huuhtelua ja toimii desinfioivana lisänä saippuakäsipesujen jälkeen ja välissä. Desinfiointiaineen tarkoitus on tappaa bakteereja, se ei poista näkyvää likaa. Käytä saippuaa ja vettä aina, kun mahdollista. Kyrön hajustamaton käsidesi on valmistettu 72 prosenttisesta etyylialkoholista. Kyrön käsidesi ei jätä käsiä tahmeiksi. Mukana oleva glyseriini varmistaa, ettei iho kuiva kovassakaan käytössä.

Kotimainen
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

KYRÖ_400

Myyntierä

1 kpl

Tuoksut

Hajusteeton

400 ml pullo saattaa olla liian iso laukussa kannettavaksi, mutta täydellinen toimistolle ja kotikäyttöön. Pumppupullosta täytät helposti tyhjän taskukokoisen pullon. Näin saat Kyrön käsidesin kulkemaan mukana matkassa. Tuote on valmistettu TUKESin suositusten mukaisesti.
Täyttää EN 1500 standardin vaatimukset. Ainesosat: Etanoli, Vesi, Tert-butanoli, Glyseriini, Hypromelloosi.

VAARA
Valmistettu denaturoidusta etanolista. Helposti syttyvä neste ja höyry. Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Säilytä tiiviisti suljettuna. Suojaa lämmöltä, kipinöiltä, avotulelta, ja kuumilta pinnoilta. Tupakointi kielletty. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi