BlackSatino

BlackSatino-jumborulla-WC-paperiannostelija, valkoinen

332730 W

Tiesitkö, että tämä annostelija on hiilineutraali?
BlackSatino-jumborulla-WC-paperiannostelija edustaa tyylikästä, modernia ja kompaktia muotoilua, jossa yhdistyy taloudellisuus sekä ympäristöystävällisyys. Annostelijan suuren rullan vuoksi täyttöväli on erittäin pitkä. Seinään kiinnitettävät annostelijat sopivat hyvin asiakas-WC:hen tai henkilökunnan saniteettitilaan.

 

Carbon Neutral Cradle To Cradle Certified Recycled
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

Valkoinen 332730

Mitat (K x L x S)

44 x 28 x 14 cm

Väri

Mattamusta, Mattavalkoinen

Materiaali

ABS-muovi

LVI-numero

Musta 5774405

Kaikki BlackSatino-tuoteperheen annostelijat sekä pehmopaperit valmistetaan kierrätysmateriaaleista käyttäen sataprosenttisen vihreää energiaa. Lukuisia palkintoja voittanut BlackSatino on kestävän suunnittelun edelläkävijä ja maailman ympäristöystävällisin tuoteperhe saniteettialalla!

Cradle to Cradle Certified® on maailman tunnetuin ja arvostetuin sertifikaatti kiertotalouden periaatteiden mukaisesti suunnitteluille, valmistetuille ja kierrätettäville tuotteille. Sertifiointi antaa varmuuden tuotteen loputtomasta kierrosta puhtaasti – kaikki osatekijät voidaan kierrättää turvallisesti ja luontoystävällisesti. Cradle to Cradle™ -sertifikaatti takaa turvallisen ja puhtaan materiaalikierron ympäristön kantokyvyn rajoissa. Lue lisää: BlackSatino – Cradle to Cradle Certified®.

Lataukset

Yhteensopivat tuotteet

Satino by WEPA jumborulla-paketti. Kuusi suurta WC-paperirullaa kuvattuna viistosti ylhäältä. Väri: valkoinen. Tuotenumero: 317130.

Satino Comfort –jumborulla-WC-paperi

Lisää tarjouspyyntöön

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi