Novosan - Silja Line risteilyaluksen kansi.
Novosan Urimat-pisuaarit
Vessan ovessa on metallinen miesten WC-opaste.

Silja Line – toimivammat ja siistimmät WC-tilat

Pisuaarit toimitettuina ympäri Suomea

Silja Linen matkustaja-alukset liikennöivät Turku-Tukholma- ja Helsinki-Tukholma -väliä säännöllisesti. Autoimme Silja Linea järkeistämään yleiset saniteettitilat vastaamaan kävijöiden ja siistijöiden tarpeita.

Vedettömistä pisuaareista helpotusta laivoilla

Suuret kävijämäärät aiheuttavat monenlaisia käytännön ongelmia. Silja Linella kyllästyttiin tukkeutuviin asiakasvessoihin, joista vedet valuivat välillä promenadien kokolattiamatoille saakka. Novosan toi ongelmiin helpotusta monella rintamalla. Vedettömät pisuaarit paitsi säästävät vettä, ovat myös hajuttomia eivätkä tukkeudu. Tehokkaiden käsienkuivainten ansiosta on päästy lattialla lojuvista käsipaperimytyistä. Kustannuksissa säästyy ja WC-tilat ovat viihtyisämmät.

Novosan toikin helpotusta monella rintamalla:
• Hajuttomat pisuaarit
• Huuhteluvedensäästö
• Tehokkaat käsikuivaajat
• Ei tukkeutumisia
• Helpompi siivous
• Viihtyisämmät WC:t
• Kustannussäästöt

Hajuttomuus ja vedensäästö

Novosanin Urimat-pisuaari kertoo näytöllään, että laite säästää vuodessa noin 100 000 litraa puhdasta juomavettä. Silja Linen emännän Pia Pietiläisen oli helppo uskoa, että pisuaari, joka ei käytä lainkaan nestettä huuhteluun säästää rutkasti vettä. Mutta että se olisi myös täysin hajuton? Kuten muutkin Novosanin asiakkaat ovat todenneet, vedettömät Urimat-pisuaarit todella lunastavat hajuttomuuslupauksensa. Pietiläinen onkin erittäin tyytyväinen uusiin pisuaarihankintoihin: ”Vessat oikeasti ovat nyt hajuttomat.”

Kaikin puolin siistimpi risteilykokemus

96 % kuluttajista pitää vessan siisteyttä tärkeänä. Tämä tutkimustulos ei aina näytä itsestäänselvyydeltä risteilyalusten vessoissa, vaikka henkilökunta tekeekin parhaansa. Silja Linen emännän assistentin Satu Pihkalan mukaan joka risteilylle mahtuu voimamiehiä, joilla on tarve todistaa olevansa pyyherullatelinettä vahvempia. Käsipyyherullat levisivät siis usein vessojen lattioille. Myös nuuskaa ja vessapaperia päätyi usein pisuaareihin, WC-pönttöihin ja käsienpesualtaisiin. Tukos ja tulvahan siitä ennen pitkää seurasi – vaan ei enää! Nykyaikaisessa vessassa lattian pesu käy aiempaa nopeammin. Muutos tehostaa henkilökunnan työtä, kun he pääsevät keskittymään siivoamiseen kaaoksenhallinnan sijaan. Asiakkaatkin huomaavat vessaremontin tulokset käymälöiden siisteydessä.

Vessa-asiantuntijat palveluksessasi

Me rakastamme vessoja, tunnemme niiden erityispiirteet ja ymmärrämme niiden merkityksen asiakaskokemukseen – siksi teemme väsymättä töitä vessakulttuurin muuttamiseksi. Ymmärrämme, mitä toimiva WC tarkoittaa perheenisälle, raskaana olevalle tai liikuntarajoitteiselle asiakkaalle. Ymmärrämme myös, mitä se pitää sisällään siivoojan, huollon, vastuullisuuspäällikön ja talousjohtajan näkökulmasta.

Meille laadukas asiakasvessa tarkoittaa kestävää, toimivaa, esteettistä ja turvallista. Suosimme ekologisia ja kestäviä materiaaleja ja tuotteita; satsaamme sekä toimivuuteen että tunnelmaan. Jokaiseen kohteeseen mahtuu paljon yksityiskohtia ja huomioitavaa – erityisosaamista tarvitaan, jotta saniteettitiloista saadaan toimivat ja pitkäikäiset.

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien WC-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti.

Tutustu myös Novosan huolenpitosopimukseen ja huoltopalveluihin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

puh. 09 478 922 31
ma–pe 9–17