WC-tila on vaalea, seinällä kuvitus ilveksestä ja talvisesta luonnosta. 3d-mallinnoksessa näkyy WC-eriöiden ovet, peilikaappi, allastaso ja iso pyöreä peili, jonka edessä on penkki. Katossa on epäsuora valo.
3d-mallinnos inva-WC:stä. Seinällä peilikaappi ja kuvvitus suopursuista ja karhusta metsässä pitelemässä kiinni puun rungosta. WC-tilassa on valkoinen WC-istuin, allastaso ja roska-astia. Inva-tukikahvat ovat mustat.
3D-mallinnoskuvassa on aula, josta pääsy WC-tiloihin. Aulan seinä on Siparilan sormipaneelia. Seinällä WC-opasteet naisten ja miesten vessoihin.
Miesten WC-tilassa allastaso, jonka päällä valaistu peilikaappi. Seinällä on iso kuva kuusenkärkästä, jonka edessä on neljä mustaa pisuaaria. Yksi pisuaareista on alempana, lasten korkeudella. Katossa epäsuora valo.
WC-tila on musta-valko-punaista ralliteemaa. WC-kopeissa on valkoiset WC-istuimet, altaat ja roska-astiat. Seinällä oleva peili esittää kypärää ja suojavisiiriä. Katossa on epäsuora valo.
WC-tilassa on graafinen sini/kulta-kuvioinen seinäpinta. Seinällä on kaksi peilikaappia. Allastasossa on kaksi pesuallasta ja kultaiset hanat. WC-eriöiden ovet ovat kirkkaan siniset. Katossa on epäsuora valo.

Novosan WC-suunnittelun 3D-mallinnukset

Vessoilla on väliä

Hyvä vessa on viihtyisä ja turvallinen. Se huomioi kaikenlaiset vessassa kävijät. Taidokkaasti suunniteltuna se tukee brändimielikuvaa ja ylläpitää kiinteistön arvon. Ja se tekee sen tyylillä. WC-tila kun voi olla muutakin kuin pelkkä vessa. Parhaimmillaan se luo turvallisuuden tunteen, lunastaa luottamuksen ja varmistaa, että asiakas palaa takaisin. Se jättää hyvän mielen ja luo tunteen molemminpuolisesta arvostuksesta. Ja kaiken tämän se tekee ekologisesti ja kustannustehokkaasti – ainakin, jos vessa on Novosanin vessa-asiantuntijoiden suunnittelema. Tutustu lisää WC-suunnitteluumme.

Suunnittelussa huomioimme erityisesti lasten ja vanhempien tarpeet ja toiveet. Lapsille löytyvät esim. käsienpesualtaat oikeilla korkeuksilla ja lapsille mitoitettu WC-istuin.

Julkisilla vessoilla on huono maine. Ne koetaan pakolliseksi pahaksi – usein ihan syystä. Jokainen meistä muistaa kuitenkin sen yhden todella hyvän vessan, jossa on vieraillut. Tuon vessan palveluntarjoaja arvosti sinua tarpeeksi huomioidakseen sinut kokonaisvaltaisesti. Korona on muuttanut maailmaa paljon ja pysyvästi, mutta vessahätää se ei ole poistanut. Laadukas asiakasvessa on entistä suurempi kilpailuvaltti ja brändinrakentaja. Se paljastaa yhdeltä istumalta, miten palveluntarjoaja arvostaa asiakkaitaan ja suhtautuu turvallisuuteen ja hygieniaan, ekologisuudesta puhumattakaan.

Siksi vessoilla on väliä.

Hyvä vessa, parempi asiakaskokemus. Näillä pienillä tiloilla on suuri vaikutus.

Mitä mielestämme on hyvä julkinen vessa? Se on mm…

 • Helppo löytää – vessakokemus alkaa jo käytäviltä. WC-opasteiden tulee olla selkeät, hyvin sijoitetut ja mielenkiintoa herättävät.
 • Kestävä – haluamme suunnitella vessoja ja saniteettitiloja, jotka kestävät käytön. Tavoitteemme on moninkertaistaa WC-tilojen elinkaari.
 • Siisti ja siivottava – saumattomat pinnat ja helposti pyyhittävät kalusteet on helppoa pitää puhtaana.
 • Elämyksellinen – vessassa käynti voi olla elämys. Haluamme luoda positiivisen vessakokemuksen,
  joka muistetaan.
 • Tukee liiketoimintaa – hyvin suunnitellut WC-tilat pidentävät kiinteistössä vietettyä aikaa ja niistä
  puhutaan eteenpäin.
 • Ekologinen – suosimme ympäristöystävällisiä ja vastuullisesti tuotettuja materiaaleja,
  kalusteita sekä tuotteita. Tutustu tuotevalikoimaamme, joka kasvaa koko ajan.

”Opimme parhaiten, kun kuuntelemme tilojen käyttäjiä, sekä keskustelemme kohteiden siivoamisesta ja ylläpidosta vastaavien henkilöiden kanssa. Paikan päällä suunnittelukohteissa käydyn keskustelun ansiosta saamme ensikäden tietoa tilojen toimivuudesta ja kehittämistä vaativista asioista”, suunnittelija Sanna Lahtivesi taustoittaa Novosanin asiakaslähtöistä toimintaa.

”Kohteiden suunnittelu sisältää lukuisten yksityiskohtien hallintaa. Me Novosanilla voimmekin tukea arkkitehdin työtä ja vapauttaa resursseja tarjoamalla WC-tilojen suunnittelua. Erikoisosaamisellamme varmistamme, että arkkitehtien visiot ja rakennuttajien toiveet kohteen WC-tiloista toteutuvat.” sisustusarkkitehti Julia Kuhanen täydentää.

Vessa kuin vessa – me suunnittelemme, huomioiden asiakaskuntasi ja yritysilmeesi.