Suunnittelutiimimme teki taikojaan kauppakeskus Goodmanin WC- ja lastenhoitohuonetiloissa

Myyntiedustajamme Ville tapasi kauppakeskuksen markkinoinnista vastaavan Virven ja kauppakeskusjohtaja Eevan. Naiset olivat kiinnostuneita Novosanin WC-tilojen suunnittelupalvelusta sekä mahdollisimman yksinkertaisesta ja helposta toteutuksesta. Kauppakeskus oli saanut WC-tiloihin liittyen palautteita, joihin päätettiinkin nyt vastata paremmilla ratkaisuilla kalusteiden ja tilojen toiminnallisuuden osalta. Suunnittelutyö aloitettiin tilojen kartoituksella ja siivoustoimen haastattelulla, Eevan ja Virven toiveita kuunnellen. Pääpaino muutoksessa oli allaskalusteiden ja peilikaappien uusimisessa sekä seinäpintojen elävöittämisessä. Lastenhoitohuoneesta tehtiin entistä käytännöllisempi. WC-tilojen ”pienellä-suurella” muutoksella saatiin aikaan paljon hyvää mieltä ja helpotettiin siivoustoimen työskentelyä. Lisäksi vastattiin asiakaspalautteisiin ratkaisemalla useita tiloissa havaittuja puutteita. Suunnittelutyön tilannut Eeva Jauro oli lopputulokseen tyytyväinen, ja uudet WC:t saatiinkin avattua asiakkaille sopivasti kauppakeskuksen 5-vuotissynttäreille!

Projektissa ihastutti sen helppous

”Kerroimme Novosanin suunnittelutiimille mitä toivoimme WC-tiloilta, ja saimme heti vastaukseksi ehdotuksen, jota päästiin työstämään eteenpäin. Aluksi tarkoituksena oli vain uusia lastenhoitohuone, mutta kuultuamme muutosehdotuksia myös muihin WC-tiloihimme, olimme aivan myytyjä. Projektissa ihastutti sen helppous. Itse muutostyöt sujuivat hyvin ja aikataulussa pysyttiin. Lopputulos on upea ja olemme siihen todella tyytyväisiä.”
Kauppakeskusjohtaja Eeva Jauro, Goodman

Kurkkaa linkistä lisää ennen / jälkeen -kuvia.

Kauppakeskus Goodmanin uusitut WC-tilat

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien wc-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti.