Kauppakeskus Goodman ravintolamaailma. Naisten-WC. Kaksi käsienpesupaikkaa normaalikorkuisella tasolla ja yksi lavuaari alemmalla tasolla.
Kauppakeskus Goodman naisten-WC. Kaksi käsienpesupaikkaa normaalikorkuisella tasolla ja yksi lavuaari alemmalla tasolla.
Novosan suunnittelukohde: kauppakeskus Goodman. Lapsille mitoitettu vessan ovi.
Novosan suunnittelukohde: kauppakeskus Goodman ravintolamaailma. Uusi miesten WC.
Kauppakeskus Goodman ravintolamaailma. Kaksi käsienpesupaikkaa ja allashanaa kuvattuna viistosi edestä. Peilikaapissa näkyvät valaistut opasteet saippualle ja käsipyyhepaperille.
Kauppakeskus Goodman ravintolamaailma. Yksi WC-koppi, jossa on WC-istuin ja musta vessaharja. Sivuseinällä on kolme valkoista urinaalia.

Kauppakeskus Goodman, Ravintolamaailman uudet asiakas-WC:t designed by Novosan

Kauppakeskus Goodman, Ravintolamaailman WC:t valmiina tuleviin asiakasvirtoihin

Novosan suunnitteli loppuvuodesta 2019 Goodman-kauppakeskuksen asiakas-WC-tilojen päivityksen. Pääpaino muutoksessa oli allaskalusteiden ja peilikaappien uusimisessa sekä seinäpintojen elävöittämisessä. Lastenhoitohuoneesta tehtiin entistä käytännöllisempi. WC-tilojen ”pienellä-suurella” muutoksella saatiin aikaan paljon hyvää mieltä ja helpotettiin siivoustoimen työskentelyä.

Olikin luontevaa lähteä tuottamaan WC-tilasuunnitelmaa samalla tiimillä kauppakeskuksen uuteen Ravintolamaailmaan. Kauppakeskuksen toiveena oli tehdä uudet asiakas-WC-tilat samalla tyylillä ja yksityiskohdat huomioiden.

”Suunnittelussa huomioimme erityisesti lasten ja vanhempien tarpeet ja toiveet. Lapsille löytyy käsienpesualtaat oikeilla korkeuksilla, sekä pikkuinen vessan ovi on ilahduttamassa niin lasta kuin vanhempaa.” -sisustusarkkitehti Julia Kuhanen.

Pienillä asioilla on merkitystä kokonaismielikuvan ja asiakastyytyväisyyden luomisessa ja vessakäynti on yksi niistä tärkeistä.

”Me luomme Novosanilla ensiluokkaisia WC-tilakokemuksia, jotka muuttavat ihmisten käsitystä julkisista vessoista ja lisäävät WC:n arvostusta.”

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien WC-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

puh. 09 478 922 31
ma–pe 9–17