Café Carusel – WC-tilat ekologisena käyntikorttina

Kahvilan yleisövessan kohennus

Päivitimme Helsingin ikonisen Café Caruselin yleisövessat. Vedettömät pisuaarit jatkoivat olennaisesti asiakkaan ekologisten ratkaisujen linjaa.

Käymälästä komea käyntikortti

Aurinkoisena päivänä Café Caruselin terassilla ja avarassa ravintolasalissa käy kuhina. Merisatamanrannan kävelijät poikkeavat syömään tai kahville – ja pistäytymään asiakasvessoissa. Kahvilassa asioi vuosittain kymmeniä tuhansia ihmisiä.
WC-tilat toimivat ravintolan käyntikorttina, joten Café Caruselissa oltiin motivoituneita panostamaan saniteettitilojen uudistamiseen. Kaivattiin pitkällä tähtäimellä toimivia ratkaisuja.
“Vessojemme freesaus oli jokavuotista, kunnes Novosanin jengi tuli kuvioihin. Pantiin samalla kertaa monta asiaa kuntoon”, kertoo omistaja Ari Sarmanto.
 WC-tiloihin asennettiin vedettömät pisuaarit, käsienkuivaajat, ekologiset BlackSatino-annostelijat papereineen, sekä äänentoistolaitteet taustamusiikkia varten. Pisuaarien videonäytöillä voi pyörittää vaikka poimintoja kahvilan tarjouksista tai kertoa paikalliset säätiedot.

Ekologinen kokonaispaketti

Café Caruselin katolla paistattelevat valtavat aurinkopaneelit ja jätteitä kierrätetään tehokkaasti. Ekologista lähestymiskulmaa jatkettiin vessoissa. Miesten WC-tilan puolella on päästy kokonaan eroon käsipapereista. Naisten puolelle valikoitui BlackSatino-tuoteperheen kierrätyspaperi. Myös annostelijat on valmistettu kierrätysmuovista.

Asiakkaat arvostavat siistejä käymälöitä

Uudistuksen myötä Café Caruselin WC-tilojen viihtyvyys kohentui merkittävästi ja hajuhaitat hävisivät kokonaan. “Asiakkailta on tullut runsaita kehuja. Uusittujen vessojen positiivinen vaikutus näkyy koko kahvilan arvostuksen parantumisena.” Kahvilalle on eduksi, jos arkitodellisuus vessoissa vastaa asiakkaiden mielikuvaa korkeatasoisesta ruokapaikasta.

Miellyttävä markkinointityyli puri

Sarmannon mielestä Novosan on täyden kympin yhteistyökumppani. “Valitsin yrityksen hyvien referenssien ja miellyttävän markkinointityylin vuoksi”. Erityisen kiitoksen Novosan saa projektin kokonaistoteutuksesta ja siistijöiden koulutuksesta. Mutkattomasti sujunut WC-uudistus kirvoitti yrittäjän vilpittömän suosituksen muille asiakaskäymälätiloja ylläpitäville. ”En missään nimessä palaisi entiseen”, pudistelee Sarmanto päätään.

Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien wc-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti.

Tutustu myös Novosan huolenpitosopimukseen ja huoltopalveluihin.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

puh. 09 478 922 31
ma–pe 9–17