Vilkaise vessaan – toimiva ja hyvin huollettu vessa
pitää kulut kurissa.

Julkisissa WC-tiloissa laadusta ei kannata tinkiä.  Vanhan tai vioittuneen WC-istuimen läpi voi virrata huuhteluvettä litroja suoraan viemäriin. Valuva, rikkinäinen hana on varsinainen vesisyöppö, joka lisää huomaamatta, tippa kerrallaan kiinteistön kuluja. Huoltotoimenpiteet ja LVI-asentajan odottelu vievät aikaa, rahaa ja hermoja. Vettä ja energiaa säästävien tuotteiden avulla kiinteistö saavuttaa WC-tiloissaan huomattavia säästöjä nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

 

Kosketusvapaa Conti ultra- automaattihana
säästää vettä ja energiaa

Hanan huollon voi tehdä itse – tekniikka ja koneisto löytyvät hanan päältä, avattavan kannen alta. Hanaa ei tarvitse irrottaa altaasta tai allastasosta. Vesi katkaistaan suoraan kiertämällä hanan venttiilimoduulia. Hanan huoltoon tarvitaan vain yksi kuusiokulma-työkalu. Säästä vettä hanan suutinvalinnalla ja lisävirtalähteet yhdistettynä paristoihin nostavat pattereiden käyttöiän jopa 8 vuoteen.

Tutustu Conti-hanavalikoimaan

Urimat-pisuaarit – vedetön vaihtoehto
julkiseen WC-tilaan

Vedetön pisuaari on tehokas tapa säästää vettä – yksi Urimat säästää vettä keskimäärin 100 000 litraa vuodessa. Lisäksi se on käytössä miellyttävä ja hygieeninen. Pisuaarien MB ActiveTrap -hajulukkojärjestelmän toimintaperiaate perustuu fysiikkaan. Ilmatiivisjärjestelmä pitää tehokkaasti hajut siellä missä pitää: viemärissä. Pisuaarien ja koko WC-tilan siivoukseen tarkoitettu MB ActiveCleaner on pesuaine, joka ei sisällä vaarallisia kemikaaleja.

Tutustu Urimat-tuotteisiin

 

Viega Prevista Dry -seinäasennusjärjestelmä.
Ratkaisu, joka toimii kuin junan vessa.

Tämä fiksu seinäasennusjärjestelmä on suunniteltu yhteistyössä parhaiden asiantuntijoiden – siis asentajien – kanssa. Prevista Dry:lla vesikalusteiden seinäasennus on helpompaa ja nopeampaa kuin koskaan, oli kyseessä sitten seinä-WC-istuin tai pesuallas. Viega Prevista Dry -valikoima tarjoaa asentajille ja suunnittelijoille laajan valikoiman itsekantavia asennuselementtejä. Järjestelmän avulla tiloihin voidaan myös rakentaa kokonaisia asennus- ja väliseiniä.

Tutustu Viega Prevista Dry -järjestelmään

 

Kuinka voimme olla avuksesi?

Laatu ja ympäristöystävällisyys on meille sydämen asia – niistä emme tingi.  Meiltä löydät parhaat energia- ja kustannustehokkaimmat ratkaisut WC-tilan koko elinkaarelle. Mikä parasta me huollamme ja tarjoamme apua tuotteisiin ja WC-tiloihin liittyvissä kysymyksissä.

Vessa-asiantuntijat palveluksessasi