Uusi julkisen WC-tilan designkaluste – kierrätettyä paperia ja kartonkia, uusiomuovia ja puuhaketta

Kierrätettyä paperia ja kartonkia, uusiomuovia ja puuhaketta – näistä materiaaleista suunnittelimme julkisen WC-tilan designkalusteen

Nordbygg-messuilla Tukholmassa 26.-29.4.2022 oli ensi kertaa esillä Novosanin uutuustuote Mix&Match -allaskaluste. Novosan on julkisiin WC-tiloihin erikoistunut yritys, jonka valikoiman tuotteissa korostuvat erityisesti ekologisuus ja vastuullisuus. Suunnittelimme Mix&Match -allaskalusteen julkisiin tiloihin – kestämään ja erottumaan edukseen – ympäristöystävällisesti, designia unohtamatta.

Innovatiivisten materiaalien yhdistelmä

Mix&Match -allaskaluste yllättää uusien ja innovatiivisten materiaalien yhdistelmällä. Allaskalusteen runko valmistetaan PaperStone® -komposiittimateriaalista, joka koostuu 100 % sertifioidusta kierrätetystä paperista ja kartongista. Materiaali on ekologinen, edistyksellinen, teknisesti ja esteettisesti aikaa kestävä – täydellisen soveltuva julkisten WC-tilojen materiaaliksi ominaisuuksiensa ansiosta.

Yksittäiseen allaskalusteeseen voit valita Woodion Unit80 -altaan sen useista värivaihtoehdoista. Unit80-allas on valmistettu 100 % vedenkestävästä Woodio® materiaalista, joka on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia.


Värivaihtoehtoina: Berry, Clay, Natural, Polar ja Char

Usean allaskalusteen kokonaisuuteen Duratin kierrätysmuovisella komposiittimateriaalilla voidaan tasosta ja altaista tehdä juuri halutun pituinen täysin saumattomasti. Durat kestää kovaa kulutusta, kemikaaleja ja kosteutta sekä allastason pintaa voidaan tarvittaessa uudistaa myös kevyesti hiomalla.

Ekologiset materiaalit yhdistettynä herkullisiin väreihin inspiroivat vihreään valintaan

Julkisessa WC-tilassa yksityiskohdilla ja materiaaleilla on merkitystä kokonaismielikuvan ja asiakastyytyväisyyden luomisessa – vessakäynti on yksi niistä tärkeistä ja mieleenpainuvimmista kokemuksista.

“Me luomme Novosanilla ensiluokkaisia WC-tilakokemuksia, jotka muuttavat ihmisten käsitystä julkisista vessoista ja lisäävät WC:n arvostusta. Suunnittelussa ja rakentamisessa panostetaan entistä enemmän luontoa, vettä- ja energiaa säästäviin ratkaisuihin, designia unohtamatta – Mix&Match -allaskaluste on kehitetty juuri tähän tarpeeseen.” Sanna Lahtivesi, projektimyynti Novosan Oy.

Kotimaisuus, luonnonmateriaalit ja mahdollisuus valita upeista väriyhdistelmistä sekä allasvaihtoehdosta

Mix&Match -allaskalusteen kaikki valmistusmateriaalit ovat ympäristöystävällisiä, kestäviä ja sopivat erinomaisesti julkisiin WC-tiloihin. Täydellinen tuotekokonaisuus yritykselle, joka haluaa panostaa ekologisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen mutta myös vähentää ympäristökuormitusta.

“Meille Novosanilla on tärkeää pysyä alan kehityksessä mukana – ja hieman edelläkin.
Suunnittelemamme Mix&Match -allaskaluste muuntautuu tilaan kuin tilaan. ”
toteaa Hanno Airas, toimitusjohtaja Novosan Oy.

Selaa Mix&Match-allaskalustekuvastoa

Nordbygg-messut Tukholmassa

Nordbygg-messut järjestettiin Tukholmassa 26.-29.4.2022. Messut ovat Euroopan rakennus- ja kiinteistöalan suurimpia ja dynaamisimpia kohtauspaikkoja. Ne houkuttelevat paikalle lähes 48 000 kävijää vuodessa. Me halumme tuoda suunnittelun ja kokemuksen kautta inspiraatiota ja ideoita julkisiin WC-tiloihin. Ympäristöystävällisten ja sertifioitujen tuotteiden lisäksi valikoimastamme löytyvät innovatiiviset ja vettä säästävät WC-tuotteet.

Tutustu valikoimaamme ja hyödynnä niitä suunnittelutyössä tai suoraan asiakasvessasi tuotteissa – vessoilla on väliä!