Tutustu Novosanin uusiin WC-tuotekuvastoihin!

Novosan Mix-Match-allaskaluste ja Timkid vauvan hoitopöytä.

Tutustu uusiin kuvastoihin ja Novosanin WC-tuotevalikoimaan!

Uutuuksia & tunnelmia Nordbygg-messuilta Tukholmasta! Näitä upeita vessatuotteita oli ilo esitellä – uusi Mix&Match -allaskaluste, Conti+ ultra -hanat, Woodio-altaat, Urimat-pisuaarit ja Timkid-lastenhoitopöydät.

Tutustu kuvastoihin:

Mix&Match -allaskaluste, designia julkiseen WC-tilaan

Kierrätettyä paperia ja kartonkia, uusiomuovia ja puuhaketta – näistä materiaaleista suunnittelimme julkisen WC-tilan designkalusteen. Täydellinen tuotekokonaisuus yritykselle, joka haluaa panostaa ekologisuuteen ja asiakasviihtyvyyteen mutta myös vähentää ympäristökuormitusta.

Uskomattoman helposti huollettava Conti+ ultra-hana

Conti+ ultra -hana haastaa muut kosketusvapaat hanat helpolla huollettavuudella ja hygieenisyydellä. Virtaviivainen design-hana soveltuu kaikkiin kohteisiin, kauppakeskuksista erityistä hygieenisyyttä vaativiin tiloihin mm. sairaaloihin. Tätä hanaa ei turhaan kutsuta älykkääksi. Conti+ ultra -hana säästää jopa 70% vettä ja energiaa.

Hanan huolto sujuu käden käänteessä suoraan hanan päältä. Hanaa ei tarvitse irrottaa altaasta tai allastasosta ja huoltoon tarvitaan vain yksi työkalu. Vedentulo katkaistaan nopeasti kiertämällä hanan venttiilimoduulia. Voit siis unohtaa LVI-asentajan odottelun ja pitkät käyttökatkot – huoltotoimiin ei putkimiestä tarvita.

Timkid-lastenhoitopöydät ja lastenkalusteet

Timkid-lastenhoitopöydässä kohtaavat turvallisuus, laatu ja skandinaavinen design. Helppokäyttöinen hoitopöytä sopii vauvoille sekä eri ikäisille lapsille. Timkid-lastenhoitopöytä on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto – kaikki pöydät ovat TÜV-testattuja ja GS-sertifioituja Saksassa (turvallisuus- ja laatutestaus).

Timkid-lastenkalusteet ovat tukevia, turvallisia ja kestäviä. SILA-sohva ja nojatuoli ovat muunneltavia ja akustisia huonekaluja. Istuimien korkeat villahuopaseinät vähentävät melua ja vaimentavat ympäristön ääniä. SILA-elementtejä voi käyttää yksittäin, kattona tai liittää yhteen kokonaisuudeksi. Selkeälinjaisesti muotoillut, värikkäät Timkid-lastenkalusteet sopivat hyvin päiväkoteihin, sairaaloihin ja julkisten tilojen leikkipaikkoihin.

Urimat-pisuaarit & uJo-väliseinät ja Novosan huolenpito

Kosketusvapaat vedettömät Urimat-pisuaarit ovat hygieeninen valinta saniteettitilaan – ne ovat iskunkestäviä, pestäviä ja käyttäjäystävällisiä. Tutustu myös Novosan huolenpitosopimukseen ja huoltopalveluihin.

Novosan luo ensiluokkaisia WC-tilakokemuksia, jotka muuttavat ihmisten käsitystä julkisista vessoista ja lisäävät saniteettitilojen arvostusta. Jos kaipaat apua parempien ja toimivampien WC-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen, ota yhteyttä Novosanin suunnittelutiimiin vaikka heti.