Timkid-lastenkalusteet – turvalliset ja käytännölliset ratkaisut julkisiin tiloihin.

Novosan Timkid Sila-lastentuoliryhmä. Työt istuvat tuoleilla. Toinen tyttö leikki pehmolelulla tuolien välissä olevan huopakaton alla. Tuolien huopaseinät ovat harmaan, oranssin ja petrolin väriset.

Parasta lapsille! Novosan Timkid-lastenkalusteet – turvalliset, ergonomiset ja käytännölliset ratkaisut julkisiin tiloihin.

Täydensimme tuotevalikoimaamme Timkid-lastenkalusteilla. Novosanin lastenhoitopöydät saivat rinnalleen Timkid-lastenkalustemalliston. Skandinaavisesti muotoillut Timkid-lastenkalusteet ovat turvallisia, kestäviä ja käytännöllisiä huonekaluja. Ergonomiset, akustiset ja iloisen värikkäät kalusteet sopivat hyvin päiväkoteihin, sairaaloihin ja muihin julkisten tilojen leikkipaikkoihin kuten kirjastoihin, hotelleihin ja lääkärikeskuksiin.

Kalusteet leikki-ikäisille lapsille

Timkid-lastenkalusteet on mitoitettu leikki-ikäisille lapsille ja suunnittelussa on otettu huomioon lasten ikätasoinen toiminta, turvallisuus ja ergonomia.
Mallistomme pitää sisällään kaksi leikki-ikäisille suunniteltua ergonomista pöytää ja akustiset sohva- ja tuolikalusteet. Lasten pöydät valmistetaan korkeapainelaminaatilla pinnoitetusta vanerista. Materiaalina korkeapainelaminaatti on erittäin kestävä ja hygieeninen. Se ei tarjoa bakteereille kasvualustaa ja on helppo pitää puhtaana.

Akustiset lastenkalusteet SILA-sohva ja tuoli

SILA-sohva ja tuoli ovat muunneltavia ja akustisia huonekaluja. Sohvan ja tuolien sivuseinät on valmistettu ääntä vaimentavasta 820 g villahuovasta, joka vähentää ympäristön ääniä huoneessa sekä istuimen ulkopuolelta tulevaa melua. Sohvaan ja tuoliin on myös mahdollista kiinnittää suojaava villahuopakatto.

SILA-elementtien kasaaminen ja laajentaminen on lasten leikkiä. Modulaarisia elementtejä voi käyttää yksittäin tai liittää useampia kokonaisuuksia yhteen – yksinkertaista asentaa, muuttaa tai laajentaa! Irrotettavat villahuopaseinät on helppo pitää puhtaana. Ne puhdistetaan kostealla liinalla, kuiva- tai höyrypestään. Kalusteissa on vakaa 30 mm pohjalevy, joka on myös valmistettu korkeapainelaminaatilla pinnoitetusta vanerista.

Novosan Timkid Sila-lastensohva. Pieni tyttö lepää sohvalla. Sohvan katto on tehty kankaasta, ja katosta roikkuvat valkoiset riisipaperipallot.

Ergonominen CLEXO-piirtopöytä ja turvallinen TAVI-leikkipöytä

CLEXO-piirtopöydän tuolissa on korkeussäädettävät jalkatuet kolmella eri korkeudella. Kaltevaksi suunniteltu pöytälevy tukee lapsen ergonomista työskentelyasentoa. Pöytälevyyn on asennettu muovimuki värikyniä varten.

Lapset piirtävät ja maalaavat Novosan Timkid Clexo-piirtopöydissä. Pieni poika värittää puukynillä ja tyttö maalaa vesiväreillä. Piirtopöytien värit: harmaa ja keltainen.
Kalusteiden suunnittelussa on otettu huomioon lasten ikätasoinen toiminta.

TAVI-leikkipöydän neljä penkkiä on kiinnitetty suoraan pöydän puurunkoon. Pyöreä pöytä- ja istuinyhdistelmä on erittäin turvallinen etenkin pienille lapsille. Istuinten alta löytyvät jämäkät jalkatuet. Leikkipöytä on vakaa, se ei heilu tai liiku. Pöydän keskellä on pyöreä vaihtokansi sekä lisäosat, jotka ovat kätevä ja hauska ratkaisu. Lisäosista löytyvät pöytään integroidut kupit värikynille ja kulho, johon voi sijoittaa leluja tai askartelutarvikkeita.

Novosan Timkid Tavi-pöytäryhmä. Lapset istuvat ja maalaavat vesiväreillä pyöreän pöydän ääressä. Pöydän väri: keltainen.
Kestävät ja turvalliset kalusteet sopivat hyvin päiväkoteihin ja julkisten tilojen leikkipaikkoihin.

Timkid-lastenkalusteet valmistetaan sataprosenttisesti Saksassa. Kaikki lastenkalusteet ovat TÜV-testattuja ja GS-sertifioituja (turvallisuus- ja laatutestaus; vapaa haitallisista aineista). 

Tutustu myös Timkid-lastenhoitopöytämallistoomme ja uuteen liikuteltavaan MOWI-lastenhoitopöytään. Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat myös asiakaspalvelustamme: p. 09 478 922 31, ma-pe 9-17, asiakaspalvelu@novosan.fi