fbpx

Valitsimme Conti+ ultra -hanan valikoimaamme sen innovatiivisen huollettavuuden ansiosta.
Hanan tekniikka ja koneisto löytyvät päältä, avattavan kannen alta. Conti+ ultra -hana soveltuu kaikkiin kohteisiin,
kauppakeskuksista erityistä hygieenisyyttä vaativiin tiloihin mm. sairaaloihin.

  • Conti+ ultra-hana haastaa kaikki muut kosketusvapaat hanat helpolla huollettavuudella
  • Helppo huollettava = Huoltotoimet tehdään hanan päältä ilman hanan irrottamista altaasta tai allastasosta. Huoltoon tarvitaan vain yksi työkalu. Vedentulo katkaistaan helposti vain kiertämällä hanan venttiilimoduulia. Voit siis unohtaa LVI-asentajan odottelun ja pitkät käyttökatkot – huoltotoimiin ei putkimiestä tarvita.
  • Modulaarisuus = Hanan modulaarisuus mahdollistaa eri osien valinnan kohteen tarpeiden mukaiseksi: hanan korkeus, väri, suutin eli vedenvirtaus (pore, spray vai laminaari) ja energialähde.
  • Kosketusvapaa hana tarvitsee aina virtalähteen toimiakseen ja Conti+ ultra tarjoaakin tähän useita eri vaihtoehtoa. Perusverkkovirran ja akun lisäksi saatavilla on myös aurinkopaneeli- tai turbiinivaihtoehdot, jotka keräävät virran joko vedenvirtauksesta tai tilan valaistuksesta. Suutinvaihtoehdoilla varmistetaan kohteeseen soveltuva vedenvirtaus.
  • Huippuhygieenisyys= hanan hygieenisyys perustuu kosketusvapauteen ja bakteereja hylkivään materiaaliin. Mm. sairaaloihin soveltuvaan Expert-malliin on mahdollista ohjelmoida käsienpesun pituuden aika ja valita laminaarisuuttimen erityisen hygieeninen vedenvirtaus. Hanaan on aktivoitavissa myös automaattinen hygieniahuuhtelutoiminto – hana huuhtelee itse itsensä, estäen lian ja saostumien kertymisen.
  • Hana on suunniteltu ja valmistettu kovaa käyttöä ja jopa ilkivaltaa silmällä pitäen – kaikki hydrauliset osat ovat integroituna rungon sisällä.

Selaa Novosan Conti-kuvastoa>>

Showing all 6 results