RALA –pätevyys on todistus yrityksen vastuullisuudesta, luotettavuudesta ja ammattitaitoisesta toiminnasta. Pätevyyden myöntää riippumaton arviointilautakunta.

Alusta alkaen tavoitteenamme on ollut toimia vastuullisesti ja laadukkaasti kaikilla osa-alueilla, joten RALA –pätevyyden saavuttaminen oli luonnollinen jatkumo kasvavan yrityksen toiminnalle.

Toimintamme alkoi vedettömien pisuaarien myynnillä. Vuosien varrella toiminta on laajentunut kattamaan kokonaisten wc-tilojen suunnitteluun ja toteutukseen. Nykyään olemme johtavia saniteettialan asiantuntijoita.

Mitä laatu merkitsee meille?

Tinkimättömyys laadussa johtaa työtämme.  Jatkuva itsearviointi on toiminnassa vahvasti mukana ja kehitämme jatkuvasti siihen liittyviä toimintatapoja. Meille on tärkeää, että pystymme löytämään kokonaisvaltaisesti oikeat ratkaisut asiakkaan saniteettitiloihin, jotka toimivat hyvin pitkällä tähtäimellä.

Tyytyväinen asiakas onkin meille kunnia-asia. Haluamme palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Novosanin asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa.

Tyytyväiset novosanilaiset

Palkkasimme ensimmäiset työntekijät vuonna 2012 ja sen jälkeen työntekijöiden määrä on kasvanut tasaisesti. Avoin ja keskusteleva toimintakulttuuri on alusta asti ollut itsestäänselvyys työkulttuurin rakentamisessa. Tyytyväiset ja motivoituneet työntekijät ovat aidosti kiinnostuneet yrityksen tavoitteista ja tekevät kaikkensa, jotta asiakas saa laadukkaimman mahdollisen lopputuloksen.

RALA pätevyys