Woodio

Woodio Soft40 -malja-allas hanapaikalla, kaupan päälle Woodio Hook -vaatekoukut 3 kpl

449.00 499.00 

Poista
Määrä

Kun ostat Woodion malja-altaan, saat Woodio-Hook vaatekoukut kaupan päälle. Tarjous voimassa vain verkkokaupassa tammikuun loppuun asti 31.1.2022. Varastotuote! Toimitus heti keskusvarastosta Helsingistä.

Puuta kylpyhuoneeseen? Kyllä! Woodio Core -mallisto koostuu koko Woodio-kylpyhuonevalikoiman tuotteista kolmessa kauniissa pohjoisen luonnon inspiroimassa värissä. Natural – luonnollinen haapapuu, Polar – lämmin valkoinen, Char – ylellinen hiilenmusta. Tuotteet on valmistettu 100% vedenkestävästä Woodio® materiaalista, joka on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Materiaali on iskun kestävää, ja se toimii käytössä samalla tavalla kuin muut kylpyhuoneen materiaalit. Tuotteet valmistetaan Woodion omalla tehtaalla Helsingissä hiilineutraalisti ympäristöä kunnioittaen. Woodio pesualtaan hiilijalanjälki on 80% pienempi verrattuna vastaavan kokoiseen keraamiseen altaaseen. Woodio Soft40 -malja-allas sopii täydellisesti pieneen kylpyhuoneeseen tai liiketilan asiakas-WC:hen.

Design From Finland
Lue lisää

Tuotetiedot

Paino 5.4 kg
Mitat 18.8 × 40 × 40 cm
Tuotenumero

Char WB-S40F-A2-CHA-G, Natural WB-S40F-A2-NAT-G, Polar WB-S40F-A2-POL-G

Väri

Char, Natural, Polar

Materiaali

Puukomposiitti

Paino

6.25 kg

Toimitusaika

5 viikkoa

Design

Woodio Soft40 pöytätasoon asennettava malja-allas on todellinen kylpyhuoneen katseenvangitsija. Altaan klassinen ja minimalistinen pyöreä muotokieli yhdistettynä luonnonväriseen haapapuuhun luo raikkaan ja rentouttavan ilmapiirin kylpyhuoneeseen. Lavuaarin koko on ihanteellinen pienempiin kylpyhuoneisiin, mutta se toimii myös kauniisti koko perheen kylpyhuoneissa. Woodio® materiaali on innovatiivinen yhdistelmä massiivipuuta ja hartsia. Valmistetaan Woodion omalla tehtaalla Helsingissä lähes hiilineutraalisti.

Yhteensopivat tuotteet

Woodio Block -WC-istuin. Väri: Natural. Tuotenumero: WC-BL-A2-NAT-G.

Woodio Block -WC-istuin

749.00 798.99 
Valitse vaihtoehdoista
Woodio Hook -vaatekoukut. Pyöreät vaatekoukut ovat rivissä. Värit: lämmin valkoinen, haapapuu ja hiilenmusta.

Woodio Hook -vaatekoukku 3 kpl

39.00  hinta sis. alv 24 %. Veroton hinta: 31.45 
Valitse vaihtoehdoista

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi