Novosan Urimat

Vedetön Urimat Ceramic C2 -pisuaari CS-puhdistusjärjestelmällä, valkoinen

12402

Tuoteuutuus! Ceramic C2 CS – puhdistusjärjestelmällä varustettu vedetön pisuaari – maailmanlaajuisesti patentoitu innovaatio, joka helpottaa siivoustoimen työtä.

Julkiset WC-tilat ovat usein kovan kuormituksen kohteena koska kiireisimpinä päivinä saniteettitiloissa voi vierailla useita tuhansia ihmisiä. Ruuhkapiikit aiheuttavat ajoittain suuria haasteita kiinteistön siivous- ja huoltotoimelle. Siivoustoimelle varattu aika ei aina riitä työn hoitamiseen toivotulla laatutasolla, vaikka siivoushenkilöstö tekee varmasti parhaansa.

Novosan pyrkii etsimään ratkaisuja WC-tilojen ongelmakohtiin. Lähtökohtana meillä on aina luoda toimivat ja huolettomat WC-tilat, jotka yllättävät pitkäikäisyydellään. Nyt Urimat-tuoteperheeseen on lanseerattu Urimat CS – Cleaning System – järjestelmä, joka helpottaa entisestään siivoustoimen työtä. Uutuustuote CS -puhdistusjärjestelmä on maailmanlaajuisesti patentoitu tuoteinnovaatio, joka annostelee mikrobiologista MB ActiveCleaner CS -pesuainetta ennalta ohjelmoiduin väliajoin urinaalin kulhon pinnalle. Vedetön pisuaari pysyy järjestelmän ansiosta puhtaana ja hygieenisempänä pidempään kovankin kuormituksen kohteissa ja vähentää näin omalta osaltaan siivoukseen tarvittavaa aikaa.

Urimatin vedettömät pisuaarit ovat hyvin tuttu näky kotimaisissa vessoissa. Yksi vedetön pisuaari säästää keskimäärin 100 000 litraa vettä vuodessa ja urinaalien siivous hoituu ympäristöystävällisesti mikrobiologisella puhdistusaineella. Urimat Ceramic C2 CS -vedetön pisuaari eroaa jo tutuksi tulleesta versiostaan siten, että siinä järjestelmän koneisto yhdistää pesuaineen syötön hajulukon kanssa. MB ActiveTrap CS korvaa laitteessa tavallisen MB ActiveTrap-hajulukon. Hajulukko asennetaan pisuaarin kulhon pohjalle sille tarkoitettuun aukkoon. MB ActiveCleaner CS -pesuainepullo kierretään puolestaan sille tarkoitettuun pidikkeeseen pisuaarin alta vain parilla käden liikkeellä.

Uudenlaisen, patentoidun MB ActiveTrap CS -hajulukon päällä on suutin, joka sumuttaa säännöllisin väliajoin mikrobiologista pesuainetta suoraan pisuaarin kulhon pinnalle, mistä se valuu edelleen hajulukkoon ja sieltä viemäriin. Näin mikrobiologisen pesuaineen bakteerikanta hoitaa sekä pisuaarin pintaa, että viemäriputkia. Järjestelmä on siis kuin pisuaarin oma “pesukone”.

Uusi CS-pesujärjestelmä vähentää merkittävästi pisuaarien siivoukseen tarvetta ja pisuaarin sisäosa pysyy puhtaana ja raikkaana pesuaineen säännöllisen käytön ansiosta. Kuluja ja aikaa säästyy. Pisuaarin sisä- ja ulkopinta suihkutetaan ja pyyhitään kevyesti tutulla MB ActiveCleaner-pesuaineella siivouksen yhteydessä.

 

Waterless
Lue lisää

Tuotetiedot

Paino 20.7 kg (kilogramma)
Mitat 64.00 × 33.50 × 31.50 cm (senttimetri)
Väri

Valkoinen

Lisätiedot

Tuotenumero: 12402
Materiaali: keraaminen
Mainosnäyttö: ei mainosnäyttöä
Mitat: KxLxS

Käyttökohteet

Esimerkiksi kauppakeskukset, ravintolat, hotellit.

Urimat Ceramic C2 -mallissa innovatiivinen vedetön teknologia CS-puhdistusjärjestelmällä on sulautettu upeaan keraamiseen kuoreen.

MB ActiveTrap CS-hajulukon kuvun sisällä on lisäksi LED-valo, joka kertoo siivoustoimelle laitteen tilan. Kun vihreä valo syttyy, osoittaa se, että järjestelmä on käyttövalmis. Ohjelmoitava puhdistusohjelma käynnistyy automaattisesti valittuna ajankohtana. Punainen LED-valo puolestaan ilmoittaa, että MB ActiveCleaner CS -pesuaine on lopussa. Vedettömät Urimat Ceramic C2-pisuaarit korkealuokkaista saniteettiposliinista.

Yhteensopivat tuotteet

Novosan Urimat vedetön pisuaari Ceramic C2 CS- puhdistusjärjestelmällä, musta, tuotenumero 12424.

Vedetön Urimat Ceramic C2 -pisuaari CS-puhdistusjärjestelmällä, musta

Lisää tarjouspyyntöön
MB ActiveTrap CS -hajulukko vedettömään puhdistusjärjestelmälliseen Urimat-pisuaariin, 1 kpl / pkt. Tuotenumero 52411.

Urimat MB ActiveTrap CS –hajulukko

Lisää tarjouspyyntöön
MB ActiveCleaner CS -pesuaine vedettömiin puhdistusjärjestelmällisiin Urimat-pisuaareihin, 6 x 500 ml. Tuotenumero 80016.

Mikrobiologinen MB ActiveCleaner CS-puhdistusaine 6×500 ml

Lisää tarjouspyyntöön

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi