Novosan Urimat

Urimat MB ActiveTrap CS –hajulukko

52411 MB ActiveTrap CS

Uutta Urimatilta! Ceramic C2 CS – puhdistusjärjestelmällä varustettu vedetön pisuaari on innovaatio, joka helpottaa siivoustoimen työtä. Tuotteeseen kuuluu täysin uusi Urimat CS-puhdistusjärjestelmän hajulukko – MB ActiveTrap CS.

Urimat Ceramic C2 CS -vedetön pisuaari eroaa jo tutuksi tulleesta versiostaan siten, että siinä järjestelmän koneisto yhdistää pesuaineen syötön hajulukon kanssa. MB ActiveTrap CS korvaa laitteessa tavallisen MB ActiveTrap-hajulukon. Hajulukko asennetaan pisuaarin kulhon pohjalle sille tarkoitettuun aukkoon. MB ActiveCleaner CS -pesuainepullo kierretään puolestaan sille tarkoitettuun pidikkeeseen pisuaarin alta vain parilla käden liikkeellä.

Uudenlaisen, patentoidun MB ActiveTrap CS -hajulukon päällä on suutin, joka sumuttaa säännöllisin väliajoin mikrobiologista pesuainetta suoraan pisuaarin kulhon pinnalle, mistä se valuu edelleen hajulukkoon ja sieltä viemäriin. Näin mikrobiologisen pesuaineen bakteerikanta hoitaa sekä pisuaarin pintaa, että viemäriputkia.

Uusi CS-puhdistusjärjestelmä vähentää merkittävästi pisuaarien siivoukseen tarvetta ja pisuaarin sisäosa pysyy puhtaana ja raikkaana pesuaineen säännöllisen käytön ansiosta. Kuluja ja aikaa säästyy. Pisuaarin sisä- ja ulkopinta suihkutetaan ja pyyhitään kevyesti tutulla MB ActiveCleaner-pesuaineella siivouksen yhteydessä.

 

Save Water
Lue lisää

Tuotetiedot

Malli

MB ActiveTrap CS

Myyntierä

1 kpl

LED-valo

MB ActiveTrap CS-hajulukon kuvun sisällä on lisäksi LED-valo, joka kertoo siivoustoimelle laitteen tilan.

Vedettömien Urimat-pisuaarien MB Active Trap -hajulukkojärjestelmä toimii fysiikan ja mikrobiologian avulla. Hajulukot ovat mallikohtaisia. Pitkälle kehitetty sulkujärjestelmä on perusta toimivuudelle. Hajulukon vertikaalinen kalvotekniikka päästää nesteen läpi, jonka jälkeen se muodostaa ilmatiiviin sinetin, eivätkä viemärikaasut pääse kuormittamaan tilaa hajuhaitoilla. Hajulukkoon integroitu mikrobiologinen saniteettikivi (MB Active Cube) parantaa järjestelmän hygieniaa. Saniteettikivi sisältää bakteerikantoja, jotka hitaasti liuetessaan käyttävät orgaanista likaa ravinnokseen, hoitaen ja huoltaen samalla laitteita sekä putkistoa.

MB ActiveTrap CS-hajulukon kuvun sisällä on lisäksi LED-valo, joka kertoo siivoustoimelle laitteen tilan. Kun vihreä valo syttyy, osoittaa se, että järjestelmä on käyttövalmis. Ohjelmoitava puhdistusohjelma käynnistyy automaattisesti valittuna ajankohtana. Punainen LED-valo puolestaan ilmoittaa, että MB ActiveCleaner CS -pesuaine on lopussa.

Lataukset

Yhteensopivat tuotteet

Novosan Urimat vedetön pisuaari Ceramic C2 CS- puhdistusjärjestelmällä, musta, tuotenumero 12424.

Vedetön Urimat Ceramic C2 -pisuaari CS-puhdistusjärjestelmällä, musta

Lisää tarjouspyyntöön
MB ActiveCleaner CS -pesuaine vedettömiin puhdistusjärjestelmällisiin Urimat-pisuaareihin, 6 x 500 ml. Tuotenumero 80016.

Mikrobiologinen MB ActiveCleaner CS-puhdistusaine 6×500 ml

Lisää tarjouspyyntöön
Novosan Urimat vedetön pisuaari Ceramic C2 CS- puhdistusjärjestelmällä, valkoinen, tuotenumero 12402.

Vedetön Urimat Ceramic C2 -pisuaari CS-puhdistusjärjestelmällä, valkoinen

Lisää tarjouspyyntöön

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi