Neoperl

Neoperl cascade -silikonisuutin + holkit + tiivisteet, 3,8-7 L /min

VED02744194M24 3,8 L/ 5 L/ 7 L

Pieni osa – suuri vaikutus.
Innovatiiviset hanojen suutinratkaisut säästävät vettä, parantavat hygieniaa ja tekevät hanan vedenvirtauksesta käyttäjälleen miellyttävämmän. Neoperl cascade -silikonisuutin on helppo pitää puhtaana siinä olevan silikonin ansiosta. Sen rakenne on kestävä ja virtaus pysyy vakiona vaikka vesijohtoverkon paineessa olisi vaihtelua. Virtausvaihtoehdot: 3.8 – 7 L/min. Suosittelemme 3,8-5 L/min WC-ja kylpyhuonehanoihin, 7 L/min keittiöhanoihin.

Smart Lime Cleaning (SLC = helppo kalkkeuman putsaaminen) antaa suuttimelle maksimaalisen elinkaaren
• Ehkäisee kalkin kerääntymisen.
• Puhdistamiseen ei tarvitse purkaa suutinta tai irroittaa sitä hanasta, hankaa vain kalkkijäämät pois – parantaaksesi toimivuutta ja pidentääksesi tuotteen käyttöikää.
• Täydellinen virtaama myös vaikeissa virtaamaolosuhteissa.
• Vauriotakuu: rikkoutumaton Cascade® – rakenne.

Kokoa vedensäästöpakkaus asiantuntijan avulla. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai myyntiimme – me autamme mielellämme löytämään juuri oikeat vedensäästötuotteet kohteesi mukaan.
asiakaspalvelu@novosan.fi
myynti@novosan.fi

Save Water
Lue lisää

Tuotetiedot

Virtausvaihtoehdot

3,8 L/min, 5 L/min, 7L/min

Lisätiedot

Pakkaus sisältää holkit 22mm / 24 mm ja tiivisteet.

Novosanin vedensäästöratkaisut koostuvat useista vettä säästävistä tuotekokokonaisuuksista. Vettä säästävien tuotteiden avulla kiinteistö saavuttaa huomattavia säästöjä nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Nykyaikaisten, vettä säästävien tuotteiden avulla saavutetaan julkisissa tiloissa ja kiinteistöissä jopa 40-80% säästö. Merkittävää säästöpotentiaalia on mm. seuraavissa tuotteissa: vessan hanat, suihkukahvat, WC-istuimet ja pisuaarit.

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi