Novosan Conti+ ultra

Kosketusvapaa Conti+ ultra GH10 -hana, paristokäyttöinen, kromi

163.000.11

Kosketusvapaa hana, jonka huoltotoimiin et putkimiestä tarvitse! Valitsimme Conti+ ultra -hanan valikoimaamme sen innovatiivisen huollettavuuden ansiosta. Hanan tekniikka ja koneisto löytyvät päältä, avattavan kannen alta. Hanan virtaviivainen muotoilu ja bakteereja hylkivät materiaalit tekevät siitä helposti puhdistettavan ja hygieenisen. Kosketusvapaan Conti+ ultra -hanan juoksuputken päässä on elektroninen tunnistus, joten vesi valuu luontevasti alas käsiin ja pesualtaaseen. Hanan rungossa olevalla vivulla voi säätää veden lämpötilaa. Vaihtoehtoisesti vivun voi myös poistaa, jos esim. julkisessa WC-tilassa halutaan lukita veden lämpötila tiettyyn asteeseen. Conti+ ultra -hana soveltuu kaikkiin kohteisiin, kauppakeskuksista erityistä hygieenisyyttä vaativiin tiloihin mm. sairaaloihin.

Save Water
Lue lisää

Tuotetiedot

Tuotenumero

163.000.11

Virtalähde

Paristot, 4 x 1,5 V Alkaline AA

Paristojen käyttöikä

jopa 4 vuotta

Käyttöpaine

0,3-10 bar

Poresuuttimen tyyppi

Poresuutin

Virtaama

5,7 l/min (3 bar)

Lämmönsäätökahva

Kyllä

Lämmin vesi

max. 80 °C

Liitäntämuoto

Joustavat kytkentäputket 350 mm

Liitäntäkoko

G 3/8

Kokonaiskorkeus

252 mm

Ulottuma

168

Väri

Kromi

Huoltotoimet tehdään hanan päältä ilman hanan irrottamista altaasta tai allastasosta. Huoltoon tarvitaan vain yksi työkalu. Vedentulo katkaistaan helposti kiertämällä hanan venttiilimoduulia. Voit siis unohtaa LVI-asentajan odottelun ja pitkät käyttökatkot – huoltotoimiin ei putkimiestä tarvita.
Hanan modulaarisuus mahdollistaa eri osien valinnan kohteen tarpeiden mukaiseksi: hanan korkeus, väri, suutin eli vedenvirtaus (pore, spray vai laminaari) ja energialähde. Perusverkkovirran ja akun lisäksi saatavilla on myös aurinkopaneeli- tai turbiinivaihtoehdot, jotka keräävät virran joko vedenvirtauksesta tai tilan valaistuksesta. Suutinvaihtoehdoilla varmistetaan kohteeseen soveltuva vedenvirtaus.
Hanan hygieenisyys perustuu kosketusvapauteen ja bakteereja hylkivään materiaaliin. Mm. sairaaloihin soveltuvaan Expert-malliin on mahdollista ohjelmoida käsienpesun pituuden aika ja valita laminaarisuuttimen erityisen hygieeninen vedenvirtaus. Hanaan on aktivoitavissa myös automaattinen hygieniahuuhtelutoiminto – hana huuhtelee itse itsensä, estäen lian ja saostumien kertymisen.
Hana on suunniteltu ja valmistettu kovaa käyttöä ja jopa ilkivaltaa silmällä pitäen – kaikki hydrauliset osat ovat integroituna rungon sisällä.

Yhteensopivat tuotteet

Kosketusvapaa Conti+ ultra GH10 -hana turbiibipaneelilla. Väri: kromi.

Kosketusvapaa Conti+ ultra GH10 TURBINE -hana, kromi

Lisää tarjouspyyntöön
Kosketusvapaa Conti+ ultra GH10 -hana aurinkopaneelilla. Väri: kromi.

Kosketusvapaa Conti+ ultra GH10 SOLAR -hana, kromi

Lisää tarjouspyyntöön
Kosketusvapaa Conti+ ultra GH10 -hana. Väri: kromi.

Kosketusvapaa Conti+ ultra GH10 -hana, verkkovirta 230 / 6V, kromi

Lisää tarjouspyyntöön

Kohteet joissa käytössä

Voimmeko olla avuksi?

Lisätietoja tuotteista ja toimituksesta saat asiakaspalvelustamme:

p. 09 478 922 31
ma-pe 9-17
asiakaspalvelu@novosan.fi